Sayfa 887/1001 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937987 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 7,089 - 7,096 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

AFAD'dan, Sakarya'daki patlamaya ilişkin açıklama: İlk patlama 11:05'te olmak üzere saat 11:15 ve 11:18'de 3 güçlü patlama kaydedildi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Afad : Sakarya’nın Hendek ilçesinde bulunan bir havai fişek fabrikasında meydana gelen patlama sonrası AFAD, 112, İtfaiye ve Jandarma ekipleri bölgeye ivedilikle sevk edilmiş olup, yangına müdahale çalışmaları devam etmektedir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

NTV : Cumhurbaşkanının talimatıyla sağlık ve aile bakanı Sakarya’ya gidiyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Perşembe akşam ezan vaktiyle başlar cuma günü.
    İşte bütün mesele burada başlıyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=iwmvZU8L_sw

Kızılay başkanı : Sakarya Hendek patlamanın yaşandığı bölgeye yakın yerleşim yerlerindeki insanların evlerine girip kapı ve pencerelerini kapatarak dumanı solumaması gerekiyor. Yoğun duman varsa kapı eşiklerine ıslak havlu koyulabilir. Kimyasal olarak sağlığı olumsuz etkileyebilecek bir gaz.

6. Havaifisek nedir yahu...!!!
    Kaynaklarin sorumsuzca kullanilmasi ve cevre kirliligi yaratmaktan baska bir seye yaramiyor.
    Tabi bunu yapani degil kullanan hiyarlari eleştirmek lazim.
    Gunun birinde havaifişek kullanimi yasaklanir umarim.
    Insan olmak bunu gerektiriyor.

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

tüm dünyada olmadı ülkemizde havai fişek üretiminin ve kullanılmasının yasaklanması lazım dünya için doğal yaşam için çok büyük tehlike
    bir halt olacağı yok.

Sakarya valisi : Şu ana kadar 56 yaralı hastaneye kaldırıldı

Sayfa 887/1001 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •