Sayfa 300/897 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400800 ... SonSon
Arama sonucu : 7174 madde; 2,393 - 2,400 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1. pastayi gorsek alan satani

2.  Alıntı Originally Posted by relax42 Yazıyı Oku
    Dediğin oldu gibi...

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    ben bu islemlerin 40 bin lot alinip satilmasi inandirici gelmiyor...500 lot aldigim anda asagiya surulen tahta adam 40 bin aliyor 54 den satiyor anlamadim bu olayi...

3.  Alıntı Originally Posted by murat4611 Yazıyı Oku
    pastayi gorsek alan satani
    ali almis veli satmis

Alıntı Originally Posted by denizozbilek Yazıyı Oku
    ali almis veli satmis
    Ali ile Veli kesin kardeştir

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Adam.aldi satti ama.aldigi zamanda borsa rallide teknik.super ve meclis.haberi.bekleniyor o.yuzden hafim.yaptirdi ilgi.cekti satarkende rahat satti hisse pazar degistirdi kredili.alima acildi yani büyüksen aldigin kokularda büyük oluyor ytd

6.  Alıntı Originally Posted by denizozbilek Yazıyı Oku
    ben bu islemlerin 40 bin lot alinip satilmasi inandirici gelmiyor...500 lot aldigim anda asagiya surulen tahta adam 40 bin aliyor 54 den satiyor anlamadim bu olayi...
    Ben defalarca aldım 7 yıldır bu hisse de ondan öncede akü de inanın en dip dediğiniz yerden 100 lot dahi alsam 1 kademe üstünü kısa vadede göstermediler. Bu kadar nefes alıp vermenizi dahi izlenen hisse de neyin ne olduğunun farkındayız.
    Mesela dikkat edin her olumlu ve olumsuz haberden önce bu hissede işlem yapan ayakçıbaşı mutlaka rüyasında ne haber geleceğini görür ve o gördüğü rüya mutlaka çıkar.Allahın hikmeti olsa gerek işte .

7.  Alıntı Originally Posted by murat4611 Yazıyı Oku
    Adam.aldi satti ama.aldigi zamanda borsa rallide teknik.super ve meclis.haberi.bekleniyor o.yuzden hafim.yaptirdi ilgi.cekti satarkende rahat satti hisse pazar degistirdi kredili.alima acildi yani büyüksen aldigin kokularda büyük oluyor ytd
    Fazla iyi niyetli bir düşünce olmuş..

8.  Alıntı Originally Posted by COOL*** Yazıyı Oku
    Ben defalarca aldım 7 yıldır bu hisse de ondan öncede akü de inanın en dip dediğiniz yerden 100 lot dahi alsam 1 kademe üstünü kısa vadede göstermediler. Bu kadar nefes alıp vermenizi dahi izlenen hisse de neyin ne olduğunun farkındayız.
    Mesela dikkat edin her olumlu ve olumsuz haberden önce bu hissede işlem yapan ayakçıbaşı mutlaka rüyasında ne haber geleceğini görür ve o gördüğü rüya mutlaka çıkar.Allahın hikmeti olsa gerek işte .
    ne hikmetse adam satiyor ertesi gun belediye meclise gundem haberi geliyor ve kagit 59.40 goruyor...tesaduf mu sizce

Sayfa 300/897 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •