Sayfa 766/1001 ÝlkÝlk ... 266666716756764765766767768776816866 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,121 - 6,128 arasý.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karþýlýðý oranlarý )

1.  Alýntý Originally Posted by myfinans Yazýyý Oku
    Þimdi tek eksiðim nitelikli olmak kaldý
    1 milyonluk adam olursam iþ tamam
    Ölmeden önce görürüm belki��
    Hocam nitelikli olmak da yetmiyor aslýnda. Ben bazýlarýný sorduðumda, bilmemne ailesi için kapalý fon, dýþarýdan yatýrýmcý almýyoruz vs. dediler. 3-4 tanesinde böyle cevap aldým. Zaten baktýðýmda yatýrýmcý sayýsý 1-2 falan gibi bir þey görünüyor. Portföy yönetimi iþini bir serbest fon kurup kiþiye özel de yapýyorlar sanýrým.

2.  Alýntý Originally Posted by hellistheothers Yazýyý Oku
    Hocam nitelikli olmak da yetmiyor aslýnda. Ben bazýlarýný sorduðumda, bilmemne ailesi için kapalý fon, dýþarýdan yatýrýmcý almýyoruz vs. dediler. 3-4 tanesinde böyle cevap aldým. Zaten baktýðýmda yatýrýmcý sayýsý 1-2 falan gibi bir þey görünüyor. Portföy yönetimi iþini bir serbest fon kurup kiþiye özel de yapýyorlar sanýrým.
    Haklýsýnýz onlar özel fon adý altýnda geçiyor dýþardan girmek mümkün deðil
    Ama bazý serbest fonlar özel fon statüsünde olmadýðý için girmek mümkün mesela ÝAR öyleydi
    Ama bunlar içinde nitelikli olmak þartý var tabi
    Benim asýl anlamadýðým serbest fonlar TEFAS’tan alýnabilecek denilmiþ peki alýcýnýn nitelikli olup olmadýðý nasýl denetlecek
    Niteliklilerin mobil þubelerinde farklý sekmelermi açýlacak
    Bakalým bekleyip göreceðiz

3.  Alýntý Originally Posted by supremegod Yazýyý Oku
    DZT'yi Allah bildiði gibi yapsýn. ****** fondan hiçbir hayýr göremedim maalesef. Dün zararýna satýþ girdim, daha da bulaþmam
    Bende sattým kurtuldum. Kýsa orta uzun vadeli borçlanma araçlarýndan soðudum

4.  Alýntý Originally Posted by myfinans Yazýyý Oku
    Haklýsýnýz onlar özel fon adý altýnda geçiyor dýþardan girmek mümkün deðil
    Ama bazý serbest fonlar özel fon statüsünde olmadýðý için girmek mümkün mesela ÝAR öyleydi
    Ama bunlar içinde nitelikli olmak þartý var tabi
    Benim asýl anlamadýðým serbest fonlar TEFAS’tan alýnabilecek denilmiþ peki alýcýnýn nitelikli olup olmadýðý nasýl denetlecek
    Niteliklilerin mobil þubelerinde farklý sekmelermi açýlacak
    Bakalým bekleyip göreceðiz
    Tahmin ediyorum nitelikli þartý da kalkacaktýr. Doðrusu da o.
    Bu arada serbest hisse fonu olup özel olmayanlar arasýnda, performansý MAC, EID, TKF vs. gibi güçlü olanlar gözünüze çarptý mý hiç acaba ? IAR vs. gibi. Ýstanbul Portföyün serbestleri genelde iyi görünüyor.

5.  Alýntý Originally Posted by myfinans Yazýyý Oku
    Þimdi tek eksiðim nitelikli olmak kaldý
    1 milyonluk adam olursam iþ tamam
    Ölmeden önce görürüm belki😊
    Hadi inþallah

6.  Alýntý Originally Posted by hellistheothers Yazýyý Oku
    Tahmin ediyorum nitelikli þartý da kalkacaktýr. Doðrusu da o.
    Bu arada serbest hisse fonu olup özel olmayanlar arasýnda, performansý MAC, EID, TKF vs. gibi güçlü olanlar gözünüze çarptý mý hiç acaba ? IAR vs. gibi. Ýstanbul Portföyün serbestleri genelde iyi görünüyor.
    HDH, HPF ve IAS fena deðil gibi

Alýntý Originally Posted by Kemtuz Yazýyý Oku
    Hadi inþallah
    Teþekkürler
    Zor ama 🙂saðlýk olsun yeter

7.  Alýntý Originally Posted by hellistheothers Yazýyý Oku
    MKK üzerinde kayýtlý tüm menkul , fon, nakit, hisse vs. benzeri toplamý 1 milyon TL'yi aþan bireysel yatýrýmcýlar ''nitelikli yatýrýmcý'' olarak tanýmlanýyor.
    Ancak serbest fonlarýn ondan da ziyade en büyük sorunu tefaþtan iþlem görmemesi.
    1 mio ise iyi üstat. Bazýlarý 5 mio dan kapý açýyor. Ha zaten 1 milyona özel portföy yönetimi de yapýyorlar çoðunlukla. Bu fondan daha iyi getiri saðlayabilir özel yönetim sanki. Ama performans ücreti komisyon vs özel portföy yönetiminde fazla olabilir tabi.

8. Boyle belli bir enstrümana dayali fonlarda fonun ne günahý olabilir?

Siz dogru zamaný kacirmissiniz.

Bu makroekonomik duzen devam ederse 2018 sonu gibi bu yýl sonu da tahvil verimleri yine cok fazla artacaktir.
     Alýntý Originally Posted by Kemtuz Yazýyý Oku
    Bende sattým kurtuldum. Kýsa orta uzun vadeli borçlanma araçlarýndan soðudum
    MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 766/1001 ÝlkÝlk ... 266666716756764765766767768776816866 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •