Üstadlara soruyorum, bu işlere yeni başlayan biri olarak, birşeyler öğrenmeye nereden başlamalıyım, teknikçi veya temelci olmanın ilk basamağı nedir, kaynak belirterek yönlendirmeniz ricasıyla
Üstadlara soruyorum, bu işlere yeni başlayan biri olarak, birşeyler öğrenmeye nereden başlamalıyım, teknikçi veya temelci olmanın ilk basamağı nedir, kaynak belirterek yönlendirmeniz ricasıyla
sacro hocam derim için bizde nasiplendik teşekkürler. sizin ve tüm arkadaşların emeğine sağlık. Ramazanı şerifleriniz hayrolsun.
Sasa da brüt takas yemiş...ky geçmiş olsun...
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn sacro hocam derim paylasiminiz isin tesekkurler.size bir sorum olacak.stop koyarken stop noktasina 1 lot alis 1000 lot satis koyduk diyelimki.hissenin sizin stop noktasindan asagi gitmesi icin sizin lotlarinizin satilmasi gerekiyor degilmi? O 1000 lotu satmadan sizin koydugunuz stop noktasinin altina inemez. Degilmi ?
LG-H960 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım Ve Çizdiklerim sadece beni bağlar.Yatırım tavsiyesi değildir,olamaz...
Ons Altın
Herzaman hisse yatırımı yapılmaz!!!!
Bir sağ bacak daha düşüş bekliyorum ve dua ediyorum insallah düşer
Ve düştüğü yerlerde oyalanır
Koskocaman bir W formasyonunda tüm varlıklarımı sarı kız diyorlar borsa aleminde ama bence sarı oğlan'a çevirecem
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri