Sayfa 43/133 İlkİlk ... 3341424344455393 ... SonSon
Arama sonucu : 1063 madde; 337 - 344 arası.

Konu: ROYAL Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by alfred23230 Yazıyı Oku
    Aklımın zekâtını versem senin gibiler için fazla bile olur... [emoji3][emoji3][emoji3]

Benim aklım bana bile yetmiyor...[emoji6]
    Sizin aklınız size yetmiyormus mazallah bir de zekat filan hic karistirmayin🤣

Takas
    http://share.matriksdata.com/share.a...07021938165698

Önce Philip ve İnfo ile topladılar şimdi de Yapı Kredi üzerinden el değiştiriyorlar. 19 Ağustos bilanço tarihi o tarihten sonra seve seve çekecekler kağıdı yukarı çünkü satış haberi düşecek sonbahardan sonra GÜLAL ağa öyle söylüyor. 2 ay kaldı spek ağa eğlen bakalım 2 ay sonra Allah kerim.

3. Hala satmadılar. Artık satsalarda bizde kurtulacak.

Alıntı Originally Posted by ekonomist88 Yazıyı Oku
    Hala satmadılar. Artık satsalarda bizde kurtulacak.
    Önce sen elindeki malı satacak sın sonra onlar şirketi satacak. Bu kağıtta büyük oyun var. Kimseye 5 kuruş yedirmek istemiyorlar.

5. Daha zamanı var gibi benim almamı bekliyor 2021 den önce kazandiklarimla biraz daha ekleyecem sakin ol spek yol uzun ytd...

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler değildir...

6.  Alıntı Originally Posted by mustiktu Yazıyı Oku
    Daha zamanı var gibi benim almamı bekliyor 2021 den önce kazandiklarimla biraz daha ekleyecem sakin ol spek yol uzun ytd...

inanıyorsan alacaksın bana göre kağıt şu anda bedava hele son bilanço ile sisleri dağıttığını düşünüyorum. ben fırsat buldukça alıyorum nasıl olsa satılacak o zaman spek değil feriştahı gelse tutamaz. spekülatöre naçizane tavsiyem kağıdı çek 3 lerin üstüne li milletin almak için iştahı kabarmasın. Kimisi kar ettim der satar kimisi de kağıt daha gitmez der almaz o zaman meydan sana kalabilir. ha ben o zaman da burdayım 7 ila 10 arasında satacam isterse batsın hiç önemli değil burdayım

7.  Alıntı Originally Posted by sozdemir Yazıyı Oku
    inanıyorsan alacaksın bana göre kağıt şu anda bedava hele son bilanço ile sisleri dağıttığını düşünüyorum. ben fırsat buldukça alıyorum nasıl olsa satılacak o zaman spek değil feriştahı gelse tutamaz. spekülatöre naçizane tavsiyem kağıdı çek 3 lerin üstüne li milletin almak için iştahı kabarmasın. Kimisi kar ettim der satar kimisi de kağıt daha gitmez der almaz o zaman meydan sana kalabilir. ha ben o zaman da burdayım 7 ila 10 arasında satacam isterse batsın hiç önemli değil burdayım
    Elimde var hala tutuyorum satmadigim bir kısım var kaç yıl oldu ben de unuttum o kadar yani nuhcm sattım dün Allah bereket versin şimdi bir iki kağıda pay ettim iki ay da oradan sonra buna yok öyle gitmek bir yere zamansallik ta önemli ytd..

Yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler değildir...

8. Yine gün içinde eşleşmeler ile acaip oynamaya başladılar. Bakalım sonumuz ne olacak.

Benim aklım bana bile yetmiyor...[emoji6]

Sayfa 43/133 İlkİlk ... 3341424344455393 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •