Sn Koç biraz dinlensin çok gergin kendisi ..
Sn Koç biraz dinlensin çok gergin kendisi ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
30 DK sonra @gerekli olarak gelir
bende engelli aslında kendisi, alıntı yapan olmasa ne yazmış görmeyeceğim
"forum uyarısı hariç"
Matriks in var mı?
yok
İdeal in var mı ?
yok
Ya Foreks Plus var mı?
yok
Kurumun verdiği herhangi bir program ?
hiç oradan bir paylaşım görmedim.
Neyle grafik atıyor
METATRADER
aç gogılı milyonlarca var DEMO
x30 grafiği at
yok
x100 yok
bilmem ne grafiği
yok
İşlem yaptığına dair grafikte verdiği "SİNYALDE" 1 iz var mı
yok.
foruma yolladığı sistemin performansı sorulduğunda cevap
yok
takip etmek için bir sebep
yok.
707 gönderirin içinde sıralaması.
çok para haramsız, çok laf yalansız olmaz. [bence]
Bear_Bull
@BearBull26
Sn Koc belki cok yaziyor olabilir. Ama yazdiklarinin cogu ona yazan insanlara verdigi cvplar. Cogu da sirf onu hedef almis yazilar. Ben burada sadece Sn Koc a cevap vermek icin yazilar yazmis insanlar gordum. Kafayi ona takmis ve hedef tahtasina onu koymus sadece onla ugrasiyor. Kendi haline biraksaniz paylasimlarini yapicak. Ama cvp hakki doguyor. Engelleyebilirsiniz. Ama bir insana burada yazma demek yanlis. Yazmak icinde gercek islemler yapmasina da gerek yok. Belki parasi yeterli degildir. Ama seviyordur teknik analizi. Kimse o kisinin gerceklerini bilemez.
Yapmaniz gereken tek sey engellemekti. Gormeyecektiniz yazdiklarini. Ama gitmesini istediniz. Dogru bulmuyorum ona yapilani.
Onunki yazma işini geçti insanların aklı ile dalga geçmeye döndü , iki çizgi çizip , sistemim var diyen adam son iki seneki bütün rallilerde dışarda kaldı .Hadi onu geçtik her sayfaya bir sürü msj yazmak ne demek , geçen burada ABD ve Avrupada satışlar geldi buraya global satışlar başladı dediertesi gün Dow yeşil bu seferde yeni zirveler yazdı , şimdi siz bu işlere yeni başlayan biri olarak göremediğiniz şeyler çok bu yüzden yaşayarak bu çarkın içinde öğreneceksiniz , emin olun kimse kendisine haksızlık yapmıyor .
kolay gelsin.
Söylediklerindeki samimiyeti bende negatif.
En son,
hisslerde büyük satış oluyor dedi.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=44960&page=72
Yahu koç, zeans biteli 35 dakka oldu diye uyardık.
Dow dow dow
dedi.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=44960&page=74
Sorun dowdaki hisseler de hareketsizdi çünkü kapalıydı.
Hasılı biryerde bir sorun var.
ama yine de son yaptığı paylaşımlar mantıklı gibi gözüküyor.
Yani sene sonunda tuhaf ayı rakamları ile karşı karşıya kalabiliriz. Bence.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri