Sayfa 90/999 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 713 - 720 arası.

Konu: Viop - XXI

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    St 14:41 ..5 Temmuz 2020

2 sorum var ..

1-Yazma hakkı elinden alınan bu forumdaş hangi forum kuralını veya kurallarını ihlal etti?

2-Yazma hakkı elinden alınan yani kendini savunma hakkı olmayan birinin arkasından yazılanlar neyin nesi?
    Tek bir grafiği olmayan ..tek bir real time online pozisyon yazdığını görmediğimiz ..dedikodu tek malzemeleri olan..defalarca kendi ifadeleri ile vob ta değilim diyenlerin cirit attığı bu topikte ..bu soruların cevabını almak da zor tabii ..

İyi niyetli olanlar bu mevzunun dışında tabii
    Hayat hoş gerisi boş

2. Gerçekten forumdan gene çok soğudum inanki ..
    Hayat hoş gerisi boş

Arkadaslar piyasayi bosverin. Bir insani oldugu gibi kabul etmek cok mu zor?
    O boyle biri iste. Grafiginde ne goruyorsa soyluyor. Belki burda yazmaya ihtiyaci vardir. Bu kadar uyariya ragmen kendisiyle bu kadar ugrasilmasina ragmen halen devam ediyor. Engellemek cok mu zor?
    Akli basinda olan kendini bilen insana hic kimse zarar veremez ki.

4. KOÇ neden ceza aldı biridi anlatabilir mi

5.  Alıntı Originally Posted by cemcemi Yazıyı Oku
    KOÇ neden ceza aldı biridi anlatabilir mi
    Flooddan ceza yedi sanırım.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    St 14:41 ..5 Temmuz 2020

2 sorum var ..

1-Yazma hakkı elinden alınan bu forumdaş hangi forum kuralını veya kurallarını ihlal etti?

2-Yazma hakkı elinden alınan yani kendini savunma hakkı olmayan birinin arkasından yazılanlar neyin nesi?
    Kendisine neden ceza aldığı bildirildi . Tek bugüne özel bir durum degil .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

şimdi lafı oraya buraya çeken olabilir ama ciddi olarak yazıyorum çünkü çok dikkatimi çekiyor.. ne deniyor?

matrıx varmı? valla yok

ıdeal varmı? valla yok

foreks plus varmı? valla yok.. ihtiyaç olmasına rağmenmi? valla hiç ihtiyaç yok.. kurum programı? oda olsun arttık...

şimdi bunları yazarken amaç başkalarına laf çaf çakmı aceba diye düşünen olabilir ama kesinlikle öyle bir şey yok... belkide kandırılıyosunuz diye yazdım işte neye sayarsanız artık...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

8. Dow niye kapalı idi independent day nedeniyle onu biliyorum Tdi ne zamandı diye .

Bir soru sorduk o gün sürekli
    Benden alıntı yapan kişi
    Dalga geçiyor bazılarında ego tavan cevap vermek yerine makara kukara peşinde .

Sanki

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 90/999 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •