Sayfa 787/1001 İlkİlk ... 287687737777785786787788789797837887 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,289 - 6,296 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by Emreaydin Yazıyı Oku
    Arkadaslar aranizda eic fonunu muhakkak satam vardir para ne zaman yatti genelde hesabimiza ogleden oncemi ogleden sonrami yoksa ellerindeki boştaki likiditeye goremi ayarliyolar erken saatte satis vermenin avantaji varmi sali gunu ogleden once elime gecmesi lazim paraninda
    Valör gününüz Salı günü ise o gün saat 14:30 da yatar, daha önce yatmaz. Bazen 15-20 dk da ancak hesaba geçiyor yani 14:50 ye kadar uzayabiliyor.

2.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Bu arada çok alakasız olacak belki ama, yılbaşından beri günlük 1 saat yürüyüş, karbonhidratı iyice azaltarak 136,2 kilodan başladığım zayıflama maratonum bugün itibarı ile 101,8 kilo olarak sürüyor. 6 ayda 34.4 kilo.
    Belirgin ve rahatsızlık veren 10-15 hastalıgım/sıkıntım vardı. Uyku apnesinden bazı kas ağrılarına kadar. Bir çoğu gözden kayboldu.
    Kiloları olanlara tavsiye ederim. Hakikaten çok şey değişiyor. Hedef 80.
    Yuksek tansiyon probleminiz var ise tavsiyem, tüm asitli-gazlı içecekleri ve tuz kullanımını sıfırlayın. Farki görün, Saygılar..

3. Borsa İstanbul 6 küresel kuruma 1 - 3 ay arası sürelerde açığa satış yasağı getirdi

Borsa İstanbul, Barclays, Credit Suisse, Merrill, Goldman, JPMorgan ve Wood and Company olmak üzere 6 küresel kuruma 1 - 3 ay arası sürelerde açığa satış yasağı getirdi.

Pazartesi günü yapılan açıklamaya göre Barclays, Credit Suisse ve Merrill Lynch'e üç ay yasak getirilirken Goldman, JPMorgan ve Wood and Company'e bir ay yasak geldi.

https://www.bloomberght.com/borsa-is...etirdi-2259470

4.  Alıntı Originally Posted by Ege35 Yazıyı Oku
    Valör gününüz Salı günü ise o gün saat 14:30 da yatar, daha önce yatmaz. Bazen 15-20 dk da ancak hesaba geçiyor yani 14:50 ye kadar uzayabiliyor.
    Tesekkur ederim

5. iyi haftalar..
    uzakdoğu borsaları coşmuş tam olarak neden bilmiyorum ama buraya da yansırsa hisse fonları iyi getirir bugün. ytd.
    herkese bol kazançlar...

6. bu arada tefas ın mobil uygulamasını indirdim fena değil. bildirimleri de açınca favorideki fonların günlük değerleri bildirim olarak düşüyor. yüklemeyenlere tavsiye ederim.

7.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Yuksek tansiyon probleminiz var ise tavsiyem, tüm asitli-gazlı içecekleri ve tuz kullanımını sıfırlayın. Farki görün, Saygılar..
    ben 3 yıl önce günde 1.5 saat yürüyüşe başlayarak 1 yılda 36 kilo verdim ve 126 kilodan 80 kiloya indim... ne şeker kaldı ne tansiyon ne kolesterol... yürüyüş bütün ilaçları biraraya toplamış tek bir hap gibi bir şey... bunu herkese tavsiye etmek gerek... tebrik ediyorum sizi... şu an devam ederek kilo almıyorum... benzer yollardan geçmişiz...

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Sparky Yazıyı Oku
    Yanlis girilmistir, heyecana gerek yok. [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Elimde var yahuuuuu...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 787/1001 İlkİlk ... 287687737777785786787788789797837887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •