Sayfa 136/999 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: Viop - XXI

1. Gördüğüm kadarı ile bankalarda vakbn ve ykbnk en ucuzlar ikisindede müthiş toplama var teknikleri muazzam olmuş her zaman söylerim en güçlü olanı yani en çok toplanan hisseleri alacaksın sizlere zamanı geldiğinde u.30 dan bir hediyem olacak o zamana kadar biraz mangır biriktirelim esen kalın.

2.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Migros al rahat et. Yok ozsermayesi kotuymus. Kim takar ozsermayeyi. Kurbanlik satışları geliyor. Her boka alıyorlar belki yarında kurbanlık satışları icin alırlar. Yarın bim tavan migros %7 olmalı. Banka alıp ne uğraşacaksın bankadan 10 ayda alacağını migrosta yarim seansta alirsin.
    Senin ağzın ne söylir kurban burda bime bakkal diyiler,migrosa kapı önü tezgahı aman diyim kaç kurtar kendini kafana taş atarlar bu çok bilmişler esen kal.

3. Arkadaşlar Viop pasta paylasabilirmisiniz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    -eskiden yabancının satıp endeksin yükseldiği olurdu ama bu en geç 2 hafta içinde aslına dönerdi.

şimdi ise NE KADAR YABANCI SATIŞI O KADAR RALLİ olan garip bir durum var.

bu ralli ne kadar dik ise yabancı satışı da tersine o kadar diklikte aşağıya dogru.

5.  Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Bu algı insanı batırır işte. Açığa satış hala var yabancı istrse yerli kurumlardan açığa satış yababilir. Şimdiye kadar short olanlara dikkatli olun dedim bundan sonra endex şiştikçe long olanlar çok dikkatli olsun. Shorta terse kalanın çıkma şansı olabilir ama longda terse kalana çıkma şansı vermezler battığını görürsün sadece. Longa terse kalanın stopu da tutmaz bi anda düşüyor çünkü fiyat. Stop girersin güvenirsin bi bakmışsın çalışmamış ondan sonra aracı kuruma istediğin kadar küfret artık iş işten geçmiş olur.
    nerede çıkacağını önceden bilirsen batman imkansız, yeter ki stoploss u mantıklı koy.

6.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Mühendis Hocam Viopta pozisyonun var mı?
    Yoksa sadece hisse mi?
    Paramın %25 i viopta %75 i spotta. U30 hisse alacağımzaman spotta almak yerine alacağımın 2 katına denk gelecek kadar viopta işlem açıyorum

7.  Alıntı Originally Posted by Kartalım10 Yazıyı Oku
    Senin ağzın ne söylir kurban burda bime bakkal diyiler,migrosa kapı önü tezgahı aman diyim kaç kurtar kendini kafana taş atarlar bu çok bilmişler esen kal.
    Kartal seni takip ediyorum genelde benim dikkatimi çeken şeyleri paylaşıyorsun. Çok beğendiğimi söylemek isterim

8. Apara'da Işık Ökte ve Mert Yılmaz var.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 136/999 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •