Sayfa 144/999 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: Viop - XXI

1. Bir arkadaşımın 9 milyon parası var kchol da.. kendisi çok iyi bir trader, çokta iyi kazanır ancak.. dünki yapılan dalavereyle 480bin zararla stoplamak zorunda kalmış.. 3 de birini çıkmış paranın..daha bugün konuştuk. Ne hakları var bu şekilde dalavere yapıp yatırımcıyı zarara uğratmaya.. adamın 3 aylık emeğini çaldılar..

2. 9 milyon parayi biste gomup hak emek isteyene az yapmislar sanki
    9 milyonum olcak bistle uğraşıcam ....

3.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    9 milyon parayi biste gomup hak emek isteyene az yapmislar sanki
    9 milyonum olcak bistle uğraşıcam ....
    9 milyon sadece KCHOL da varmış. Tüm portföy değil yani

4.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Bir arkadaşımın 9 milyon parası var kchol da.. kendisi çok iyi bir trader, çokta iyi kazanır ancak.. dünki yapılan dalavereyle 480bin zararla stoplamak zorunda kalmış.. 3 de birini çıkmış paranın..daha bugün konuştuk. Ne hakları var bu şekilde dalavere yapıp yatırımcıyı zarara uğratmaya.. adamın 3 aylık emeğini çaldılar..
    Yüzde 95 i kontrol altında olan 1 hissede o kadar parayla istediğin gibi oynatmazlar adama naçizane tavsiyem bir süre ölü taklidi yapsın bıraksın adamlar 18.32 de çok ama çok ciddi direncini geçsinler eğer satacaksa 19 - 19.36 aralığında satsın baktı satışlarını karşılıyorlar mallarını tekrar yerine koysun neden mi çünkü hisseyi koparacaklardır ki oralar kopuş seviyesi bol kazançlar esen kalın.

5.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Bir arkadaşımın 9 milyon parası var kchol da.. kendisi çok iyi bir trader, çokta iyi kazanır ancak.. dünki yapılan dalavereyle 480bin zararla stoplamak zorunda kalmış.. 3 de birini çıkmış paranın..daha bugün konuştuk. Ne hakları var bu şekilde dalavere yapıp yatırımcıyı zarara uğratmaya.. adamın 3 aylık emeğini çaldılar..
    Hem çok iyi trader diyorsun hem yatırımcı diyorsun. Bir koltukta iki karpuz tasinmaz. arkadaşın kazansaydı kimin emeğini çalacaktı. Aldiginiz hisselerin Fiyati azıcık düşünce açıkci emek hırsızı oluyor. Arkadaşında birilerini ütmeye geldi utulmus.buda güzel mantık aldığım hisse çıksın satıyım oh ne güzel. Kazanırsam ben kazandım kaybedince acikcilarin allah belasını versin. Açıkciyi sıkıştırıp %5000 faiz istediklerinde hiç bişey olmuyor nasıl sikistirdik ******** açıkciyi demeyi biliyolar. Açıkci bunları stoplatinca allahın belası açıkcilar. Vatan hainleri haçlı çocukları her türlü hakaret. açığa satış yapanın bir gun yaygara kopardigini gormedim ama hissesi azıcık düşünce yaygara koparanlari hem burda hem kuslu sitede cok gordum.

Bir sabah kalktığımızda ABD vadelilerinin, %-5 ile açılması umuduyla....

POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Kartalım10 Yazıyı Oku
    Yüzde 95 i kontrol altında olan 1 hissede o kadar parayla istediğin gibi oynatmazlar adama naçizane tavsiyem bir süre ölü taklidi yapsın bıraksın adamlar 18.32 de çok ama çok ciddi direncini geçsinler eğer satacaksa 19 - 19.36 aralığında satsın baktı satışlarını karşılıyorlar mallarını tekrar yerine koysun neden mi çünkü hisseyi koparacaklardır ki oralar kopuş seviyesi bol kazançlar esen kalın.
    ) adamın maliyeti 4-5 liralardadır. İlk defa girmiyor, devamlı al sat yapıyor.. dönemsel..
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

8.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Hem çok iyi trader diyorsun hem yatırımcı diyorsun. Bir koltukta iki karpuz tasinmaz. arkadaşın kazansaydı kimin emeğini çalacaktı. Aldiginiz hisselerin Fiyati azıcık düşünce açıkci emek hırsızı oluyor. Arkadaşında birilerini ütmeye geldi utulmus.buda güzel mantık aldığım hisse çıksın satıyım oh ne güzel. Kazanırsam ben kazandım kaybedince acikcilarin allah belasını versin. Açıkciyi sıkıştırıp %5000 faiz istediklerinde hiç bişey olmuyor nasıl sikistirdik ******** açıkciyi demeyi biliyolar. Açıkci bunları stoplatinca allahın belası açıkcilar. Vatan hainleri haçlı çocukları her türlü hakaret. açığa satış yapanın bir gun yaygara kopardigini gormedim ama hissesi azıcık düşünce yaygara koparanlari hem burda hem kuslu sitede cok gordum.
    Abi trader diyince aklınıza vob geliyor sanırım. Günlük al sat, olarak algılıyorsunuz..
    Bu adamın mesleği bu, dönemsel hisselere giriyor. Borsanın dinamiği bu. Milletin corona var dediği yerde oturmuş 12-13tl den almış beklemiş...
    Oturup hisseyi 10 yıl beklemiyor. Temel analizle iş yapıyor, ucuzladığında alıyor, pahalandığında satıyor.. borsanın dinamiği bu, niye milletin parasına göz dikmiş olsun?
    Esas vob o şekilde.

Hayır yani anlamadığım o 6 kurum kanunsuz iş yapmış.. bakın kanunsuz diyorum.. hala savunabiliyorsunuz ya..pes..

Sayfa 144/999 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •