Sayfa 203/999 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303703 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 1,617 - 1,624 arası.

Konu: Viop - XXI

1. hocam bana göre, bankalara giriş olmaması çok doğru..
    çünkü borsadaki yükseliş zaten tepkiydi ( tüysiklet ve hırsız şirketler yönü tayin edemez) ve bankalardan yabancı çıkışı devam ederken sırf bu tepkiye oynamak ve bunu da HERKESİN BİLDİĞİ kısa zaman için yapmak akıl işi değil..
    şu halde dahi akıl tutulması var..sonbaharda 2. dalga beklentisi %99 deniyor..

Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Yabancı 120 binden 82 bine kadar bankaları vurdukça vurmuştu. Çıkarkende almadılar. Açığa satış başlayınca yine basmaya başladılar.
    Bizde bankalar tüpraşa emlağa havayollarına benzemez, endeks bankalar olmadan yükselmez dedikçe bankalar düştü endeks 120 bin oldu. Endeks burdan 100 bin değil 116 bine düşse bankalar yerlebir olacakmış hissi vermeye başladı. En acısıda garanti bankası oldu. Garanti bankası endeks demektir onu bile dalgaya aldılar.
    Akşam dowa yapıştırmışlar. Akbank tam 6.02 trendinde, garanda 8.32 destek trendlerinde kapanmışlardı. Yani bugün nabzı atmayan bankalar yarın öpülecek gibi oldu.. ytd

2. ha bazıları da ne diyor..piyasalar 2021 de ekonomilerin düzelmesini satın alıyor..bak bak bak..mantıklı yalan söyleyemez oldular..2. dalga bitti de 2021 kaldı..bunlara göre 2. dalga olmayacak..ama bilim adamlarına göre ise %99 olacak..

3.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    ha bazıları da ne diyor..piyasalar 2021 de ekonomilerin düzelmesini satın alıyor..bak bak bak..mantıklı yalan söyleyemez oldular..2. dalga bitti de 2021 kaldı..bunlara göre 2. dalga olmayacak..ama bilim adamlarına göre ise %99 olacak..
    Herkesin bildiği yada tahmin ettiği durumlardan nemalanmak imkansız gibi bişey. Düşüşler sürpriz bir şekilde geliyor. En yakın örneği bugün saat 11 deki düşüş. Şorttan ekmek yemek çok zor viopta.

4. yani adamlar şunu diyemiyor: ya da ben çok şüpheciyim..
    borsalar bu virüsü öngöremedi zaten öngörülmezdi..bu yüzden apar topar panikle satılan mallar yerine kondu ya da bol parayla 2. operasyon için tepki yaptırıldı..
    ama bu tepki yapılırken 2. dalganın kesinliği de vardı ( bizim bankaların çıkmama nedeni) ..bu durumda tepki nasıl olacaktı, mantığı ne olacaktı yani..tabiki de bunu V yükselişi olarak sunacaklardı..aynen bunu yaptılar..
    ve ekonomistler tarafından söyletilen yorumlar bunu destekler nitelikte..
    örnek; sonbahardan evvel satış olmayacak..2021 i satın alıyorlar..amaç 2. dalgayı yok saymak..çünkü zaman sınırlı, tepkiye mana yüklenmeli..

5. belkide bankalardaki yabancılar bu akıbetten korkuyorlar..
    bu olasılık varken tepkiyi yapıp kime satacaz malları diyorlardır..
    tüğsiklet rallisi yaptıranlara mı satacaklar..

6. Yabancı yatırımcı yerine koyun kendinizi

Paranız var bilmediğiniz yaşamadığız bir ülkede

Dolar konuşmak yorum yapmak yasak

Açığa satış yasak

Netfilix sosyal medya yasaklanması vs konuşulması

Siz olsanız ne yaparsınız daha çok madde yazarız da yazmıyorum

7. Endeksteki değerden ötürü bu fiyatlardan

Banka kağıdı almam

Çünkü endekse satış gelse ben çıkmadım demez düşecektir

Aynı şey sahip olduğum tübraş içinde geçerli hesaplı buluyorum para da var ama almıyorum ek misal

Kaldıki batık krediler çoğalacak
    Bedelli olur die de düşünüyorum

Akbank 5 altı
    Garan 7 altı
    Halk 4 altı olursa almayı düşünebilirim

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Endeksteki değerden ötürü bu fiyatlardan

Banka kağıdı almam

Çünkü endekse satış gelse ben çıkmadım demez düşecektir

Aynı şey sahip olduğum tübraş içinde geçerli hesaplı buluyorum para da var ama almıyorum ek misal

Kaldıki batık krediler çoğalacak
    Bedelli olur die de düşünüyorum

Akbank 5 altı
    Garan 7 altı
    Halk 4 altı olursa almayı düşünebilirim
    endeks 104 olunca gelir yazarım dediniz,tuturamadınız,şimdide bankalar şu kadara düşerse alırım lafları komik olmuyormu kedi ile ciger meselesi oldu hayırlı işler

Sayfa 203/999 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303703 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •