Sayfa 801/1001 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,401 - 6,408 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Iyi günler, bol kazançlar
    Youtube yorumcularının çoğunluğu usd nin kopacağı, altının uçacağı bist in çökecegi yönünde videolar atıyor bu hafta.
    Istatistikler o kadar çok istenilen yöne çekilebiliyor ki, altın seven altının en çok kazandırdığı şeklinde ıstatistik paylaşıyor, bist seven bist yönünde, usd seven usd yönünde. Dönüp dolaşıp sepetin önemine geliyoruz anlaşılan. Ben sepetime şimdilik altın usd koymadım. Kişisel tercihim tabiki . Yatırım tavsiyesi verebilecek bilgi birkimim yok.

2.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Benim Portföy şu şekilde;
    Hisse fonları; MAC,TKF
    Değişken fonlar; EIB,SUA,GMA,OPB
    Sabit getirili fonlar; FIL, OSL
    Yıllardır bireysel tuttuğum hisseler ise; Ford(oranı en çok), Ereğli, Anadolu hayat, Aksigorta, Hektaş, Aksa Akrilik, Enerjisa
    Hisselerin temettüsünü çok önemserim.
    Ayrıca bu dönemde riski az olan varlıklarda alım yapıyorum, sua ve fil gibi.
    Saygılar.
    üstat gayet dengeli portföy
    bol kazançlar..

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Neyse cevabını buldum.
    Robot işiymiş.
    Merill Lynch robotu satmış sonra geri almış.

Olan stop loss'ları patlayanlara olmuş.Malsız ortada kalmışlar.
    dünkü hareket inanılmazdı gerçekten, tumy %3 e kadar düştü sonra sıfıra yakın kapadı....

4. tcd yüzde yarıma yakın getirmiş, yatay piyasa için fena değil.

5.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Iyi günler, bol kazançlar
    Youtube yorumcularının çoğunluğu usd nin kopacağı, altının uçacağı bist in çökecegi yönünde videolar atıyor bu hafta.
    Istatistikler o kadar çok istenilen yöne çekilebiliyor ki, altın seven altının en çok kazandırdığı şeklinde ıstatistik paylaşıyor, bist seven bist yönünde, usd seven usd yönünde. Dönüp dolaşıp sepetin önemine geliyoruz anlaşılan. Ben sepetime şimdilik altın usd koymadım. Kişisel tercihim tabiki . Yatırım tavsiyesi verebilecek bilgi birkimim yok.
    onlar 1 yıldır aynı teraneyi söylüyorlar, tavsiyem itibar etmeyin. etrafta dolarzede çok.
    dolar altın uzun vadeli yatırım için uygun bence. alsat da zarar etme ihtimaliniz yüksektir zaten komisyonlar arttı alış satış spreadleri çok. borsa da trader mantığı yoksa uzun vadeli tutulmalı, teknik temel bilinmiyorsa kısa vadeli alsatlar can yakabilir.
    dolar yerine zdd fonu altın yerine gbc var bende her halülarda uzun vadede likit fonlardan daha fazla getirir diye umuyorum.
    ytd.

6. Doc Dr Aysel Gundogdu, Menkul Kıymet ve Emeklilik Yatırım Fonları adlı kitabı buradan indirebiliyoruz.

http://www.finansoloji.com/kitaplar/

Kitap 2010 basim. Bu sebeple getirilere dair bilgi ve grafikler eski. Bir de burada konuşulan kavramlar ve terimler hemen hepsi. Ama toplu halde ulaşabilmek için iyi bir kaynak olabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    Doc Dr Aysel Gundogdu, Menkul Kıymet ve Emeklilik Yatırım Fonları adlı kitabı buradan indirebiliyoruz.

http://www.finansoloji.com/kitaplar/

Kitap 2010 basim. Bu sebeple getirilere dair bilgi ve grafikler eski. Bir de burada konuşulan kavramlar ve terimler hemen hepsi. Ama toplu halde ulaşabilmek için iyi bir kaynak olabilir.
    Sn. verytired,

Gönderdiğiniz kaynak için teşekkürler.

Bende doğrudan indirilebilecek linki buraya bırakıyorum.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

8.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Sn. verytired,

Gönderdiğiniz kaynak için teşekkürler.

Bende doğrudan indirilebilecek linki buraya bırakıyorum.
    Tesekkurler ��

Sayfa 801/1001 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •