Sayfa 322/643 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422 ... SonSon
Arama sonucu : 5141 madde; 2,569 - 2,576 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Kappatukka Yazıyı Oku
    Sayın şarkıcıborsacı 6 aylıktan umutluyum.bir önceki bilançosunda ,rus rublesi dolar karşısında çok değer kaybetmiş.o kaybettiği değeri tekrar geri kazandı.9 ağustosta açıklanacak bilancoya bunun ve koronada insanların sıkıntıdan evinde içmesinden kaynaklı satışların etkisini görebiliriz.
    Sadece tahminlerden ibaret.yatirim tavsiyesi değil.
    aynı şeyleri düşünüyoruz, keşke haziranın son 3 günü ruble%4 değer kaybetmeseydi...ama yinede fena kapatmadı.birde her zaman sürpriz bilanço daha çok prim yapar, migrosun çok iyi bir blanço getireceğini sağır sultan bile biliyor.ya biz 400 kar getirirsek...kısmet güzel kardeşim, önemli olan sahip olduğumuz beyni iyi kullanmak, gerisi birazda şans...

2.  Alıntı Originally Posted by EFE45 Yazıyı Oku
    arkadaşlar 18,60 yukarı al verdiğinde ,18,80 maliyet ile alışlarımı tamamladım herkese bol kazançlar.
    03/06 tarihindeki hisselerin üzerine % 50 arttırım ile tek efes ile uzun bir yolculuğa çıkıyoruz.genel kuruldan temettü haricinde sürpriz bir karar çıkar mı diye de kendi kendime soruyorum.hatta efesin grub içinde çok garip ve öteki olarak kaldığını düşünüp.hakkı olan ilgiy ve alakayı gruptan görmeli diyorum.asuzu ,migros, cola ,aghol ve de adel hepsini grup gerekli ilgiyi gösterdiğini sıranın garibim efese geldiğini düşünmekteyim. 10 yıllık çilenin bitmesi dileği ile herkese bol kazançlar.

3.  Alıntı Originally Posted by EFE45 Yazıyı Oku
    03/06 tarihindeki hisselerin üzerine % 50 arttırım ile tek efes ile uzun bir yolculuğa çıkıyoruz.genel kuruldan temettü haricinde sürpriz bir karar çıkar mı diye de kendi kendime soruyorum.hatta efesin grub içinde çok garip ve öteki olarak kaldığını düşünüp.hakkı olan ilgiy ve alakayı gruptan görmeli diyorum.asuzu ,migros, cola ,aghol ve de adel hepsini grup gerekli ilgiyi gösterdiğini sıranın garibim efese geldiğini düşünmekteyim. 10 yıllık çilenin bitmesi dileği ile herkese bol kazançlar.
    önden akıncılar gider, arkadan ordu gelir... bol kazançlar, yaren.

4. holding bizi geçecek yine

5. Nerede o satıcı yabancılar, peh peh. Haftaya temettü de cepte, Cola yatırım yapılabilir tek şirket, daha Anadolu Etap halka arzı var.

6.  Alıntı Originally Posted by Mira Yazıyı Oku
    Nerede o satıcı yabancılar, peh peh. Haftaya temettü de cepte, Cola yatırım yapılabilir tek şirket, daha Anadolu Etap halka arzı var.
    Sn. Mira,

Anadolu Etap'ın finansalları hakkında bilgi var mı?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

7. Anlık akd

8.  Alıntı Originally Posted by bahadir37 Yazıyı Oku
    holding bizi geçecek yine
    geçerlerse geçsinler. bize milletimiz yeter.

Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Sn. Mira,

Anadolu Etap'ın finansalları hakkında bilgi var mı?
    Şu an Etap'ın en büyük hissedarı Anadolu Efes (%76.2 pay ile)

Lakin zamanında Brezilyalı ortak varken yapılan "şirket ortaklardan birinin kontrolü altına giremez" anlaşmasından dolayı (ki bu anlaşmayı Brezilyalı ortaktan rasyoları gizlemek için yaptıklarını düşünüyorum) tam konsolide edilmiyor.

Etap'ın halka arzı ya da en azından tam konsolidasyonu gerçekleşirse başta FAVÖK olmak üzere bir çok finansal rasyosu daha saydam bir şekilde belli olur.

Sayfa 322/643 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •