Sayfa 246/999 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346746 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 1,961 - 1,968 arası.

Konu: Viop - XXI

1. Millet karanlık odaya kalmadan bence pozisyonlarını ayarlayacak.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    siz satın diğer arkadaşların yüzü gülsün.
    Doğru söylüyorsun geçen rallide tüpraş ve petkimdeydim. 2 sindende 3 'ün 1 nı aldim. Pandemi dususunde 3.88 petkimde stop oldum. Aşağıdan yerine eregli tüpraş isc aldim. Ne alsam çıkmadı. Tüpraşi maliyetine eregliyi 20 kuruş işçiden 10 kuruş kazandım. Eregli ile tüpraşi azat ettim. Hareketlendiler akkız aldim pert oldu. Cenabetl8k bende..

3. Boşuna izlemeyin seans içinde düşmüyor ve çıkmıyor. Anca 300 500 puan oynuyor. Açılışta gapla hareket oluyor veya gece seansinda

4.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    bana göre aşağı kırdı..zaten güç kaybı da var..ama önceki gibi yapacak gibi geliyor..ağır ağır düşecek..

Garan müthiş bir yükselişe hazırlıyorlar sanki.
    Lakin öncesinde biraz ağlatabilirler. Bence.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. insanın dünyası bu kadar olunca işler kolaylaşıyor. bankalarda yokum zaten uzun zamandır.

tuprsa garibim arkadaş grubuna alınmayan şişman gözlüklü var ya işte onun durumunu yaşıyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
    zaten diğer bankalar yeşil bi ak ve garan kırmızı hemde yüzde 2 eksi. neyin kafasında bunlar. böyle deli silkelemede olmaz ki...
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
     Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Garan müthiş bir yükselişe hazırlıyorlar sanki.
    Lakin öncesinde biraz ağlatabilirler. Bence.
    haftalık grafik o kadar düşmesine müsade etmez. 8,20 lerin altında durmaması gerekiyor.. dalıp çıkması olumlu görüntü oluşturacaktır. sonrasında düşmeyeceği anlaşılırsa deli alış gelebilir.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Doğru söylüyorsun geçen rallide tüpraş ve petkimdeydim. 2 sindende 3 'ün 1 nı aldim. Pandemi dususunde 3.88 petkimde stop oldum. Aşağıdan yerine eregli tüpraş isc aldim. Ne alsam çıkmadı. Tüpraşi maliyetine eregliyi 20 kuruş işçiden 10 kuruş kazandım. Eregli ile tüpraşi azat ettim. Hareketlendiler akkız aldim pert oldu. Cenabetl8k bende..
    çok takmayın bu anlattıklarınız herkesin başına gelmiştir ve geliyorda.

sırayla demek ki sıra size gelmiş sınanıyorsunuz bakalım ne kadar süre masada kalacaksınız yada neleri feda edeceksiniz.

Sayfa 246/999 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •