Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
Evet bu "opsiyonlandı", "kaporo alındı", "x beye, y hanıma hayırlı olsun" gibi şeyler niye yazılır ki, birilerini mi kıskandırmaya çalışıyorlar. Satıldıysa kaldır ilandan, ne kalabalık ediyorsun...Bunları görüp fiyatı yükselten müşteri adayları mı var son dakikada gelip "ben daha yüksek veriyorum" diyecek, onlar da önceki kaaporo aldıkları işlemi durdurup yeni müşteriye mi satacak. Böyle bir umutları var herhalde...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Evler iyi satıyor teknolojiden pek anlamayan dört arkadaşımın işini hallettim üçü ikinci evini biri ilk evini alıyor .
Bir tanesi ise kçö diye red yemişti o alamadı .
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
Tuvalet kağıdı olayından sonra Mahfi eğilmez benim için kaale alınacak birisi değil.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3+1 450 civarına
2+1 400 civarında aldılar genel olarak komisyon tapu kredi masrafları dahil .
Çekmece Bayrampaşa Bağcılar Güngören hepsi deprem sonrası en fazla 7/8 yıllık binalardı bazısı 2 yıllık bile vardı .
Oralarda kira konusunda bir bilgim yok .
0.74 ile aldılar ikinci el olduğu için
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Konut satışı yapan mal sahipleri , şimdi aldıkları parayla sattıkları konutu veya eşdeğerini alabiliyorlar mı acaba ?
Misal; 8 yaşında dairesini satarak yeni daire almak isteyen kişi, satarken '' çok güzel kazanç '' dediği olayla yeni alacağı dairenin fiyatını görünce '' Bu kadar da fırsatçılık olur mu kardeşim '' diyorsa ki diyordur. Hadi ordan lafını hak ediyor demektir.
Yer İmleri