Sayfa 273/999 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373773 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 2,177 - 2,184 arası.

Konu: Viop - XXI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,178
     Alıntı Originally Posted by VIOPCU Yazıyı Oku
    BearBull üstad bankacılık vadede 119 lotu sen mi sattın. Gedikten işlem yapılmış...
    yok ben değilim ama oradakiler bana denk gelse tüm pozlar nerdeyse kapanırdı.

hepsi yazılıydı karışık fiyatlara piyasa düşerken (başka şeylerle meşguldüm)
    tek tüşla sildim emirlerin hepsini
    tekrar yazmaya fırsatım olmadı meşguliyetten.

adamın mallar bedavaya gitmezdi daha iyi ortalamayla ben alırdım.
    şans işte.

Bear_Bull
    @BearBull26

2. Açığa satışın hâlâ olumsuz olduğunu savunan ve üstelik viopta işlem yapan adamlara acayip şaşırıyorum. Yasak olunca da eksi 500 puan makas oluyor üstelik vade sonuna 50gün var. Bu mu daha etik. Hisse vadelilerde 8tl lik hissenin vadelisi 7.90 oluyor. Bizde faizler %8 mi yoksa eksi %1 mi. Bir daha açığa satışı kötüleyen olursa kürekle dalarım söyleyim😀

3. Kurban bayramında sokağa çıkma yasağı var mı acaba..çok riskli bir bayram olacak..yasak getirseler müslümanlığa gölge düşer, itibar kaybı olur..yasak gelmese vaka sayısı tavan yapar..hadi bakalım çıkın işin içinden

4. Hisselerde belirli bir oynaklık olmaz ise millet sıkılır ve başka işlere döner.
    AKBNK ve GARAN da satanlar ortalığa heyecan getirmek istiyor bence.

Bir kaç vakit sonra açıkçıları kıstırdılar vs diye yukarı gider ise şaşırmam.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Çok karışık yazdık spiker bir ilaç sordu koca dediki o ilaç artık resmi olarak tedavide kullanılacak onu açıklayacağız dedi yanlış anlamadıysam
    Ilac degil antikor çalışması ilac icin hayvanlar uzerinde calisiyoruz gibi bir seyler dedi
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    hisselerde belirli bir oynaklık olmaz ise millet sıkılır ve başka işlere döner.
    Akbnk ve garan da satanlar ortalığa heyecan getirmek istiyor bence.

Bir kaç vakit sonra açıkçıları kıstırdılar vs diye yukarı gider ise şaşırmam.
    ariston abi bende öyle hissediyorum

7.  Alıntı Originally Posted by karaduman Yazıyı Oku
    kurban bayramında sokağa çıkma yasağı var mı acaba..çok riskli bir bayram olacak..yasak getirseler müslümanlığa gölge düşer, itibar kaybı olur..yasak gelmese vaka sayısı tavan yapar..hadi bakalım çıkın işin içinden
    resmem bencede yasaklansın türk milleti heveslidir kucaklaşmaya el öpmeye

8. Garan da 7 altı
    Akbank da 5 altı

Almayı düşünebilirim .

Sayfa 273/999 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373773 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz