Arama sonucu : 5141 madde; 1 - 8 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    hakikatten arada saçma farklar var İsrail Türk firması olarak açılmak dahiayene özellikle sizi tebrik ediyorum aynı sektörde halka açık şirketlerden Arçelik Vestel favök brüt satış kar marjları yakındır aynı şekilde çimento şirketleri vs ama tuborg ile Efes arasında dağ taş fark var bence sorgulanmalı hakikatten ag hol hissedarıyım yarın Efes genel kurulu olduğunu bilmiyordum yoksa hissemi alır kendim sorardım bence yattırımcı iseniz sormanız gerekiyor Efes altın kaplama arpa kullanırken tuborg normal arpa mı kullanıyor espri Bi yana durum aynen bu açıklanması gerekir
    efes ile tuborgun brut kar marjlari neredeyse ayni ! ulke pazari icin konusursak bunun detayli analizini daha once yapmistim !

ama diger marjlar acisindan farkliligin neden oldugunu da tartistik ! Tuborg'un ayni zamanda efes ile kiyas bile edilemeyecegini hatta tuborgun efes'in ancak bir istiraki olabilecegini de detayli analiz etmistik.

bkz. gecmis yazilara

Ben olaya şöyle bakarım Carlsberg Efes'i satın almak isterse kaç para öder. Ky olarak beni ilgilendiren konu bu. Cola'yı çıkartırsak Efes'in şimdiki değeri 1,1 milyar usd. Olması gerekeni bildiğinizi var sayıyorum.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •