sacro hocam birde sinpaş çizim olarak doğrumudur.. destek direç kanal vb durumlar
sacro hocam birde sinpaş çizim olarak doğrumudur.. destek direç kanal vb durumlar
"""Kafeslerde doğan kuşlar özgürlüğü günah sanırlar."""
"""Gözleri gökyüzüne dalanların yeryüzünde olmayan hayalleri vardır."""
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
abi listeyi biraz inceledim çok masa sandalye takımı var.
genelde bildiğim kağıtlara baktım.
tam istediğim tarzda macd oluşumu ipekteki gibi. eğer ipekteki gibi değerlerdeki gibi bir liste yaparsan süper olur.
Birde mrdin avod escom un macdları iyi durumda ama bunlarınki ipek gibi değil açısal olarak farkları var.
mrdin avod escom gibi farklı bir liste bide ipek gibi bir liste yayınlarsan süper olur.
teşekkürler.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Sacro Hocam,
Muhtemelen masa-sandalye takimi disindaki sirketlerin hepsi simdilik doydu ve gidecekleri kadar gittiler. Sira onlara mi geldi?
Onlar da cikisini yaptiktan sonra; Ver mehteri Haci...
Cumle dostlarin Ramazan aylarini tebrik ederim. Umarim hep birlikte, layikiyla istifade edebiliriz. Cunku, manevi olarak kayipta olduktan sonra, borsada hergun tavan ceksek de bir ise yaramayacagini dusunuyorum, acizane.
Vesselam,
freesky
Sadece kredili ali yapılmıyor
İPEK'de gördüğünüzün ne olduğunu anlayabilmem için bana kriter vermelisiniz Hocam. Aynı senetlere bakıp da farklı şeyler görüyor olabiliriz. İPEK'de bakınca ilk dikkatimi çeken 2017'nin tamamını yani çok uzun bir zaman dilimini MACD değeri olarak sıfırın altında geçirmiş. Bu mu mesela istediğiniz? Yoksa MACD'in oluşturduğu açıyı hesaplamam en azından benim için mümkün değil. Bilen varsa yardımcı olurlarsa da minnettar oluruz. Eğer yoksa ve bana kriter verebilirseniz tablo oluşturmaya çalışayım.
Ben teşekkür ederim.
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
sıra onlara gelse de gelmesede o listede alıncak hisse yok mardn var bu saatte neden yazdım sen hem sağlam hem bilmem ne deyipte masa sandalye dersen olmaz sasa da millet yanıyo bu listedede aynı tarz yanarlar geçtim onu aç graflarını bak ky para felan kazanmamış kazanamaz üste para verip durur kimse kusura bakmasın masa sandalye hisse yazılmaya başlanırsa buranın ahenki kaçar kaçtığı yetmiyomuş gibi pazar yeri mantığı başlar hade afiyet olsundiğerlerinin gidecek yeri çokk ama çok sadece ufak düzeltme yapacaklar hele bankaların gideceği yer ler çok uzaklar kısaca doyan eden yok masa sandalyeler çarpar gider 220 bile zayıf kalır
Son düzenleme : mojetbit34; 27-05-2017 saat: 20:55.
bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......
Yer İmleri