Sayfa 301/999 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401801 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 2,401 - 2,408 arası.

Konu: Viop - XXI

1.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Bir gün 0.60 düştü diye mi?
    Allah yardımcıları olsun, Petkim’i 3 yıl önce alanlar hala bekliyor...
    Gençler hemen 2 ye katlayacak, aksi durumları düşünmek bile korkunç, çok insan batacak...

Sende yıllarca takıldın hissecilere Başkan gelip banka mı aldın naptın? Anlamadım...
    Bankadayim baskan cok anlamsiz geliyor bankalari gocertmeleri 80 bin fiyatinda bankalarin cogu
    Stoplarmiyim bilmiyorum
    40 binlik kayip var bankalarda bence gelip alacaklar hala beklentim o bakalim

2. Spotta ilk 5 alıcı satıcı kim arkadaşlar ?

3. Piyasa her zaman yükselmez ama FIRSATLAR GELİR elbette...

4. ÖSTADIM dirençten alıyor, destekten satıyorum, ben bunu hep yapıyorum, ne yapmalıyım ?

EGİTİM EGİTİM EGİTİM !!!

5. afiyet olsun.

6. Araba temel olarak vergi politikasından dolayı uçtu , sonra faiz düşürelim kampanya yapalım şekline döndü.. Bu arada faizler düşerken ev fiyatları da uçtu .(bu arada covid
    uzantısıyla oluşan global para politikasının rüzgarını da arkaya aldılar). Kesinlikle sürüdürülebilir değil. Vatandaşın alım gücü arttı mı ? İstihdam arttı mı ? İster yeni teknoloji ister normal alanda üretim ve Endüstrileşme arttı mı ? Hepsinin Cevabı hayır. Üstüne Vatandaşın cebindeki para da enflasyon karşısında ezildi kaldı..

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    SUNİ FAİZ düşüşü ARABA-EV fiyatlarını uçurdu.

Ama bu sürdürülemez.Faiz artarsa o zaman görün araba fiyatlarını.TALEP bıçak gibi kesilir.

7. dolara kaçıyor zaten para..bakmayın siz vatandaş borsaya giriyor ayaklarına..yakında devalüasyon olur..çünkü dalgalı kurda değiliz..

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Ufacik dususte bile twitte homurdanma basliyor akp ye
    Kendileri bilir ya adam gibi yönetecek yabanciyi kusturmeden bedava bankalari aciga sattirmayacak bunlara ya da gule gule 2023 baraj alti kalir bunlar bu para dolara kacarsa

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    afiyet olsun.

Geçerse 35 lira mı hedef?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 301/999 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz