Hava yolu şirketleri ve yan şirketlerin (clebi, tav vs ) bugun sabahki hareketi anlamsızdı. İngiltere 15 Temmuz da uçuşlara başlayacakmış haberi mi %4 yaptırdı? Mantıklı gelmiyor.
Endeks 76 ya mı 176 ya mı gider ütopyaları yerine yarın sabah nasıl bir açılış öngörünüz var? Gün sonu beklenti ne olabilir onlaerı yazınız
ben sabah yukarı gap li açılış bekliyorum. Ayasofya kararı açıklanınca da yön belli olacak bana göre.
ytd
TRKCM için 6 ay açığa satış kredili işlem ve internetten işlem yasağı gelmiş.
>>>>>>>>>
Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. maddesi çerçevesinde, Trakya Cam Sanayi A.Ş. (TRKCM), Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş (MRGYO) ve Ayen Enerji A.Ş (AYEN) paylarının piyasasında Yönerge'nin 6. maddesinde belirtilen emir ve işlemleri nedeniyle aşağıda adı belirtilen yatırımcı hakkında Borsamız Pay Piyasası'ndaki emir ve işlemlerine yönelik olarak 10/07/2020 tarihinden itibaren 6 ay süreyle "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı", "Brüt Takas" ve "İnternetten Emir İletilmesinin Kısıtlanması" önleyici tedbirleri uygulanacaktır.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
GARANTİ yi önden saldılar..mesela İşbankasının 5.05 i garantinin 8.00 gibiydi..işbankası hala 5.33 ama..
aslında garanti düşüşe zamanında tepki verdi..günlük RSİ 30 a kadar satabilir..6.90 a karşılık gelebilir diye tahmin ediyorum..
haftalık bazda RSİ 25-30 a kadar düştüğünde sanırım dip bitmiş olur..bunun da karşılığını tahmin edebilirsiniz..
düşüş senaryosunda böyle tabiki..bu benim senaryom..senaryo var kesinlik yok..
Abi şimdi işçinin gıreve gitmesi gibi o iş
Onlar. patrona haliller. istemese iççi heçbi zeman gıreve gidemez
O yasağı da ; onlar istemiştir de öyle gelmiştir
düşüşün ayasofya ile alakası yoktu bence.. önemli bir konu değil.. akape açısından kendi tabanının uyutulması sürecinde kullanışlı bir konu.. ne yazık ki.. böylesine önemli bir yapıyı siyasi ve dini istismar konusu yaptılar..
ayrıca.. orayı açmayacaklar.. veya belli bir kısmını ibadete açacaklar.. hepsini açsalar ne olur ?? dunyadan tepki ?? kimsenin umrunda olmaz bizim ülkemizde..yani kendi tabanı sevinir ama diğerleri pek umursamaz..
düşüş: masada ki oyunda pozisyonları ne kadar sürdürübileceğimiz zor bir konu.. bunlar günlerdir kastılar.. her gerekçeyi bence short poz kapattırmak için kullandılar.. ama direnen karşılığını aldı.. bankaları ve belli başlı kagıtları almadan bakkallarla ve diğer badem hisselerle ancak bir yere kadar, sürekli onları kullanırlarsa o hisselerde satış yerler bir noktadan sonra..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri