Viop endeks tarafında son 10-15 gündür, 132,200/300 seviyesine her değişte okla belirttiğim üzere hacimli ve iştahlı alıcı geliyor. 136,500' lere yaklaştıkça ise pozisyonlar kapanıyor ve hacim sönümleniyor.
Dik açılı trendin sonrasında aslında saatliklerde uzun süredir bir konsolidasyon süreci var.
Bugün son saatte gelen muazzam hacimli ve yaygın satışa rağmen ( yuvarlak içine aldığım kısım) yine bölgede karşılanması ( ve kur tarafının eşlik etmemesi ) bana bir süre ( 10-15 gün kadar ) endeksin 4-5 bin puanlık bir bantta salınım yapacağını düşündürüyor.
Bantta açık pozisyonların yukarı hamlelerde artarken, düşüşlerde azalması, şortcuların daha kısa vadeli ve umutsuz , longcuların beklentilerinin daha güvenli olduğunu gösteriyor.
Takasta da long tarafı hala çok güçlü ve toplu iken ( Teb öncülüğünde ) , short tarafı çok daha dağınık.
Benim tahminim 10-15 günlük konsolidasyon ve birikim ardından asıl zirve testi için tekrar hareketleneceğimiz yönünde. Sonrası için finans ve bankacılıkta yeni bir hikaye ve yabancı şart, o da şu anda çok mümkün görünmüyor. Yabancı takası artık yarının altına düştü.
Ben tüm long pozisyonlarımı kapadım. Bant içinde flat bekleyeceğim bir süre.
Ancak aşağı gevşemelerde hisse fonlarımı rutin olduğum üzere biriktirmeyi sürdüreceğim.
Tabii ki asla yatırım tavsiyesi olmayıp, sadece kişisel analizlerimdir.
![]()
İftira tehlikelidirve hiç sevmem , Bu herkesin içinde bu son uyarım ,nicki kapatırım webster, bu tür şeyleri asla kabul etmem . Bilmeden emin olmadan insanları itham etme , ben mesaj silip hanı nerede diyecek biri değilim herseye eyvallah ama iftiraya asla .. Uzatmayın konu disi yazıların yeri fon kafe bu sizin içinde diger arkadaşlar içinde aynı size kaçıncı kez dediğimi ben unuttum ama uygulamıyorsunuz rica ediyorum konu disi yazılarınızı fon cafede yazın .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri