Sayfa 376/999 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 3,001 - 3,008 arası.

Konu: Viop - XXI

1.  Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Dunku 7-8 lot benim de cok canimi sıktı. Kitledi ekrana tum gun. Hayatimi sorgulatti
    Halbuki viopta hem kazanmak hem de hayatimi guzelce yasamak istiyorum. O yuzden tek lota dondum. Forumu okumamakta israrliyim. Simdi ben 132.300 e alis girdim ama bir beyfendinin bu geceki laflari yuzunden acaba demeye basladim.
    Grafigim yine cikacak sadece bekle diyor halbuki.
    Bayan traderlari merak ediyorsaniz belki her ay sonu kar zarar raporumu paylasirim. 1 lotluk islemlerle olan kazancimi. Iyi geceler simdilik
    Kimden bahsettiğinizi bilmiyorum. Ancak kimsenin lafına bakmayın. Grafik sizin grafiğiniz olsun, ne görürseniz onu yapın. Nasıl olur, düşmemesi lazım, çıkmaması lazım, artık burdan çıkmaz, artık daha düşmez gibi kelimeleri unutun. Hissede maliyete kadar beklersin, viop öyle değil. Borsanın doğası bu değil. Stoploss u kullanabilmek içinde 10/2 veya 1 ile işlem yapmalısınız.. stoploss teknikleri öğren.. o yüzden 1 lot ile devam et, yeni başladıysan öğreneceğin çok ama çok şey var... her hata sana bir şeyler katacak..
    yatay süreçlere denk gelirsiniz, düşüş trendlerine, yükseliş trendlerine...
    Bütün iş psikoloji.. tek bir kırılma noktana bakar..
    Gördüğüm kadarıyla iyi gidiyorsun, trend tersine işlem yapmıyorsun, yapınca neler olabileceğini görmüşsün.. beklediğin gibi gitmez ise, stop koymaktan çekinme..

Ek olarak bakacağın periyodu iyi belirle.. belirle ki, stop olacağın periyod belli olsun...
    60dk lık bakıp, 5dk ya stoplama..
    Nacizhane tavsiyelerim bunlardır...
    İyi geceler..

2. CORANA VERUS NEDİR....

amriki devletinin borsadaki şirketlere 7 trillion dolar aktarmasıdır...bu amriki halkının parasıdır...KAPİTALİSTE AKTARILIYOR.

TURK DEVLETİN....de benzeri aktarmaları oldu....tum devletlerde oldu bu...

neymiş corona verus .halkın hasta edilmesi..korkutulması.ve cepcegizlerinden parayı uçurma işine...CORANO VERUS DENİR...tanımı bu.

başkada tanımı yoktur....

3. ABD ADR durum

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by karizmacelal Yazıyı Oku
    CORANA VERUS NEDİR....

amriki devletinin borsadaki şirketlere 7 trillion dolar aktarmasıdır...bu amriki halkının parasıdır...KAPİTALİSTE AKTARILIYOR.

TURK DEVLETİN....de benzeri aktarmaları oldu....tum devletlerde oldu bu...

neymiş corona verus….halkın hasta edilmesi...ve cepcegizlerinden parayı uçurma işine...CORANO VERUS DENİR...tanımı bu.

başkada tanımı yoktur....
    Amerikan oyunu mu diyorsun yani?

5.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Amerikan oyunu mu diyorsun yani?
    tabiiki hermes ....LUCİFER burada....mehdi bi an önce gelmezse pohhu yedik...YAPAY ZEKA olacağız....

6. topiğinize daldım çıkamadım....bu son yazım ossun sevgilerimle güzel yaradılmış ınsanlar….

özür diliyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by karizmacelal Yazıyı Oku
    tabiiki hermes ....LUCİFER burada....mehdi bi an önce gelmezse pohhu yedik...YAPAY ZEKA olacağız....
    İyi de ağabey.. dsö nün yayınladığı raporlar var.. taa 15-20 yıl önce.. tüm ülkelere önlem alınması için uyarıda bulunmuş... virüs bekleniyor, pandemi ve öldürücü diye...
    yani virüsün geleceği zaten biliniyor.. tek ayrıntı devletler buna karşı kaynak ayırmayıp önlem almıyor... lüsifır dsö olabilir mi..
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

8. İnsanlar futbol, tenis, snooker seyretmekten hoşlanıyor ya da poker vs oynayanlar da var.

Bu borsa bunların hepsinden daha farklı bir şey, ister istemez izlerken oyuna giriliyor ve çoğu zaman kaybediliyor.

Kumarhanelere takım elbise vs ile giriliyordu sonradan gevşedi, olayın olumsuz tarafını kırmak için bir önlem. Genelde ortamlar şık kaliteli yerler oluyor.

Borsanın daha güvenilir ve daha şeffaf bir yer olması için aklıma öneriler geliyor malesef her seferinde duvardan ses geliyor irkiliyorum.

Dün acaba ben aldım düştü, ben sattım çıktı diye bir sayfa açsam mı diye düşündüm tecrübeleri toparlayayım dedim ona da ses geldi.

Direkt iblise karşı oynuyormuş gibi düşünmek lazım ki o düşüncelerini okuyor, aldın yükselirse ne yapacaksın, düşerse ne yapacaksın vs her türlü şeyi önceden düşünmek gerekir. Olmayacak şeyler olabiliyor. Akıllı adamlar risk yönetimi yapıyor ya da üzmeyecek miktarlar ile oynuyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 376/999 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •