Sayfa 401/999 İlkİlk ... 301351391399400401402403411451501901 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 3,201 - 3,208 arası.

Konu: Viop - XXI

Atık sularda corona incelemesinin sonuçları çıktı! Bir ildeki yoğunluk İstanbul’dan fazla
    Türkiye'de 81 ilden alınan atık su numunelerinde yapılan corona virüsü incelemesinin ilk sonuçları çıktı. Buna göre Konya'dan alınan numunelerdeki corona virüsü yoğunluğu İstanbul'dan daha fazla olarak belirlendi.

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Jas abi yüzde 50 sini verdim gümüşlerin
    Dow ciddi dönüş yaparsa, C dalgası gibi, %25-30 iskontolu almak mümkün olabilir.
    Borsaların son inişinde (A dalgası) gümüş ne yapmış bir incele Sv Dostum.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    halkb topiğinde birileri secbul a tanga giydiriyordu görürse haldeki tüm patlıcan ve kabakları arkadaşa monte eder
    Şaka bir yana secbul abi kızma takılıyorum valla aynen baktım şimdi yazılara neden Şecbul abiye kızmışlar bu kadar anlamadım

4. şimdide suya mı atmışlar..Ramazan Kurtoğlu diyor hep..önümüzdeki 10 yıl virüs savaşları olacak diye..
     Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Atık sularda corona incelemesinin sonuçları çıktı! Bir ildeki yoğunluk İstanbul’dan fazla
    Türkiye'de 81 ilden alınan atık su numunelerinde yapılan corona virüsü incelemesinin ilk sonuçları çıktı. Buna göre Konya'dan alınan numunelerdeki corona virüsü yoğunluğu İstanbul'dan daha fazla olarak belirlendi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
    bi de böyle zamanlarda uçup kaçan spek hisselerinin durumuna bakmak lazım. onlar ne olacağını anlar ona göre hareket eder.

Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

herkesi gazladı aylardır o nedenle öyle söylüyorlar, her topikte sürekli gazladı.. sürekli long algısı kastı.. hatta burada hisselerini kıskandığımızı bile iddia etti

ama neticede sünger bob'un suyunu iyice sıkmışlar öyle benziyor hulk taki fiyat hareketine bakıldığında..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
    galip de direniyor.

Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

8. forumun ağır topları gelmişse düşüş trendine girmiş olabilirik

Sayfa 401/999 İlkİlk ... 301351391399400401402403411451501901 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •