Sayfa 439/1200 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539939 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 3,505 - 3,512 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Herkesin aklı kendine !!! Burda Sacrosanct hoca birşeyler istemiş, bazı kriterler şart koşmuş biz de bunu bir şablona oturtup liste çıkarmaya çalışıyoruz. Aklımızdan çıkartmıyoruz bu listeyi... Datalar ne diyorsa o... Formüller ne diyorsa o... Neymiş efendim listeden alınacak hisse yokmuşmuş... Kardeşim o liste istenen özelliklere uyan 26/05/2017 tarihli liste. Sizin istediğiniz ne? Her gün size lokum gibi hisse sunsun... Yok öyle köfte... Çalışacaksın, uğraşacaksın, sabırlı olacaksın, her gün tarayacaksın, zamanı geldiğinde paşa gönlün isterse de alacaksın... Masasını, sandalyesini, sehpasını bimem ama eleştirmeyi bırakıp birşeyler üretmek gerek, en azından üretmeye çalışanların gönlünü de kırmadan...
    kendı adıma bende tesekkur edrım.ıtıbarı hakettınız.

2. THYAO / Günlük
    Hisse çok kritik yerde kapatmış, sanki buralarda fincana kulp yapacak gibi duruyor.

Sen ne dersin Sacro hocam ??

Ytd

3. Sacro usta macd senin istediğin gibi üçgenide yukarı kırmış, tabi bu koza ne yapacağı belli olmaz.

4. Listeden temelini bilemem, kaç masa kaç sandalyesi var...Grafik hoş..

Bu An Sahip olduğun tek şey ve Sorgulanmamış yaşam yaşanmaya değer değildir..
    twitter-@ZaWarona

5. Kardemir D 1.50 stop uygulandığı taktirde bir ayni projeksiyon olma olasılığı yüksek bir çalışma ve düşünce tarzı!!!
    Grafik beni bağlar ytd değildir

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Aksen!!!
    3.45 uZeri haftalık kapanışlarda ayni zamanda stopla takip edilip sabir edilirse, usd nin düşmesinin en fazla yarar sağlayacağı ve üsteki yatay dirence gitmekte zorlanmayacagi bir hisse
    Hacim bizim düşüncelerimizi destekliyor, yabancının bizden daha akıllı olmasına izin vermeyelim
    Eğitim çalışmasıdır,

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    İPEK'de gördüğünüzün ne olduğunu anlayabilmem için bana kriter vermelisiniz Hocam. Aynı senetlere bakıp da farklı şeyler görüyor olabiliriz. İPEK'de bakınca ilk dikkatimi çeken 2017'nin tamamını yani çok uzun bir zaman dilimini MACD değeri olarak sıfırın altında geçirmiş. Bu mu mesela istediğiniz? Yoksa MACD'in oluşturduğu açıyı hesaplamam en azından benim için mümkün değil. Bilen varsa yardımcı olurlarsa da minnettar oluruz. Eğer yoksa ve bana kriter verebilirseniz tablo oluşturmaya çalışayım.

Ben teşekkür ederim.
    Aynen uzun zamandan beri macdın sıfırın altında seyretmesi bir kriter olabilir.

Uzun zamandan sonra sıfırın üzerine kesmesi kağıtları sert patlatabiliyor.

Ve macd'ın üst yeşil çizgisinin 0 a çok yakın olanları kriterlerim olabilir.

Birde bunun gibi macd 0 ın altında iken sıfırı yoklamış sonra tekrar altına inmiş ve aynı ipek tarzı sıfıra deymiş ve geçmiş.

Kare içi bölgedeki daire içi yeri senin sistem yakalarsa çok güzel olur.

Bunu sistemine yazabilirsen süper olur değerleri bilemiyorum. Karel'in 22.12.2016 macdına bakarsan değerleri tam öyle.

birde 15 aralık 2016 daki macd'ın dirsek yapmasıda var. bu tarz dirseklerden sonraki 0 üzerine geçişi çok sağlam boğa piyasası oluyor.

Aynı dirsek escom dada var mesela. son zamanlarda.

Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

8. Macd haftalık İpek!!!!!
    Dikkat diyor yukarı keserse

Sayfa 439/1200 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539939 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •