dow haftasonunun 3te 2 si şort ama artıda.
3 ün birimi?
3 ün iki si mi?
26089.4
BUY
26119.4
30
3.4pts
(0.01%)
High: 26202.0
Low: 26054.1
62% of client accounts are short on this market
dow haftasonunun 3te 2 si şort ama artıda.
3 ün birimi?
3 ün iki si mi?
26089.4
BUY
26119.4
30
3.4pts
(0.01%)
High: 26202.0
Low: 26054.1
62% of client accounts are short on this market
Yatırım tavsiyesi değildir.
Geçen bir cep telefonu gördüm.
Son derece efendi.
Gayet dürüst.
Belli ki programını özümsemiş, içselleştirmiş.
Bir yalanına da şahit olmadım.
Böyle erdemli cep telefonları üretmek ilazım.![]()
şimdi bu menkul degerler şirketi her gün blomberk tv cıkıp yok ordan yok burdan dönüş diyorlar kardeşim adamların işi bu bu borsayı pazarlatıp satacaklar adamlar ellerindeki mallarlar örnek verilecekse garanti bankası 13 tlden 12 ye 11 birlere 10 lara 9 lara 8.60 lara 8.50 8.43 lere 8. 33 lere 8.23 lere 8.10 lara ordan 7.69 lara kadar getirip ellerindeki malı saattılar şimdi 12 liradan allan arkadaş stoplast yapmadıysa allah bilir kac sene bekliyecek bu adamlar artık 7 tl icerisinde oynatacaklar bu işi sanmayınki tekrar 8.50 getirip hayale kapılmayın önünüzde uzun süre var daha teknik burdan döner şurdan döner hikaye zaten bu formu ayakta tutan reklamlardır bu formun birkac yazan şahısta forum kurucusudur örnek verebilirim diger yazılarını okudugum kişilerde kişi 9.25 stoplast yapmış gün içi bakıyorum 8.80 düşmüş moreli hiç bozulmadan gönderi yapmasına devam ediyor şahsen ben 9.25 garanti alayım sonrada 8.80 düşsün morelim bozuldugundan yorum bile paylaşmam bilmiyorum ama belki ben yanlış düşünüyorum ytd
Yabancı bu kadsr ısrarla niye banka satıyor. Sebebi zorla batık kredi vermi. Ucuz kredi ver kredi kartı ver. Şuan takiptenki alacak oranları %6 bunların ettiği kar bu EFT ücreti kart faiz kur herşeye müdahale olduğu için bu şartlarda görev zararı yazıp sıyrılmayacak. Daha ttkom var temizlenmedi. Ayasofya da tam tuz biber oldu. Avrupa daki Türk camileri eski yeni zarar görür. Zaten İslâm düşmanligi varken iyice azar. Ben yinede sadece bir gün cuma günü ibadet günü olacağını diğer günler müze için gezi için açık olacağını düşünüyorum. Trumpa bu şekilde bilgi verilip onay alınmıştır. Yoksa AB ve ABD yıkardı şimdi
Dolar topigine bir girin seçim olduğunu anlarsiniz. Adam sadece hükümet yada ak parti paylaşımı yapıyor. Dolardan bi haber sorsan dolar ne diye yalanacak dondurma sanır.
Kimse gıkını çıkartamaz.
ip üztünde duruyor tüm Dünya.
Paçalarını kurtarana dek, sert söylem olmaz diye düşünüyorum.
Bu paça, kelle paça değil,
burdaki yabancı paçası,
tüm dünyadaki finans piyasaları paçası.
Bence.
rehababa ve British gelsede kadro tamamlansa![]()
Hukumet Yurt disindaki TL islemlerini kontrol ettigi surece ic piyasadaki islemlerle dolarda bir halt olmaz. Gelismekte olan ulkelerin para birimlerin degeri kendi ulkelerinde degil yurt disi piyadalarinda belirlenir. Bundan dolayi bu para birimleri manupulativ ve spekulatif hareketlere maruz kalabiliyorlar.
Hukumetin yurt disindaki TL islemlerine sinir ve yakin bir denetim mekanizmasi getirmesini dogru buluyorum.
Eminim ilerde yurt disi piyasalarinda para birimlerinin asiri dalgalanmasindan sikayetci olan baska gelismekte olan ulkelerde bu konuda Turkiyeyi ornek alacaklardir.
Yer İmleri