Sayfa 511/999 İlkİlk ... 11411461501509510511512513521561611 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 4,081 - 4,088 arası.

Konu: Viop - XXI

1. düşecekse sebep bulurlar..
    ben zirve oluşumunun bitmek üzere olduğunu düşünüyorum..teknik analize göre..

Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    niye düşsün ki? daha kötüsünü mü göreceğiz?

2.  Alıntı Originally Posted by VIOPCU Yazıyı Oku
    Ne tarafa üstad. Gerçi ben şortların birazını kapattım. Bir kaç tanesine 1 banka olmak üzere 130.600 den long açtım.
    Nasip longlar ve şortlar karda. Artık işlem yapmam herhalde.
    İyi yerden longa dönmüşüm. Yoksa öpeceklerdi.
    Ama 12.aydaki 31.ye selamlar. Adam küfür eder gibi 31 giriyordu. Al mallar senin olsun. İyi kar bıraktın.

Yatırım tavsiyesi değildir.

sabahki olumsuz düşüncem tersine döndü..adamlar makası kapatıp şortçu toplamış olabilirler. kapanışa kadar ufak bir realize gelmesse YARIN GAPLI YUKARI AÇABİLİR Mİ ACABA??

4. bist30 bu gün şenlendi ama bu günden itibaren herhangi bir zayıflık trendi bozacaktır..133.000 civarında 2-3 gün zikzaklar dahi 100.000 den gelen trendi bozmaya yetebilir..yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik meselesi..

5.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    bist30 bu gün şenlendi ama bu günden itibaren herhangi bir zayıflık trendi bozacaktır..zikzaklar dahi trendi bozmaya yetebilir..yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik meselesi..
    çok şenlikli acayip zevk alıyoruz.

6.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    sabahki olumsuz düşüncem tersine döndü..adamlar makası kapatıp şortçu toplamış olabilirler. kapanışa kadar ufak bir realize gelmesse YARIN GAPLI YUKARI AÇABİLİR Mİ ACABA??
    Bugün yükseliş biraz abartılı oldu adeta şortçu kıyımı yapıyor. öğlen saatlerinden itibaren şortlar kapanmış olmalı. eğer akşama biraz gevşerse tezim doğru demektir.

7. şimdi o deyilde arkadaş şunu düşünmeye başladım arkadaşa bizim apartmanda 8.23 ten garanti aldırdık gecenlerde kendisine 8.37 8.39 satış yap dedim garanti 8.40 kadar cıktı bizin arkadaş dahada cıkacak diye satmadı stoplast olarak kendisine 8.15 olarak söyledim yine satmadı şimdi bana ne yapım diyor gelde budan yak ne diyecegimi şaşırdım sat desem bu sefer cıkar satma desem bu sefer düşer kendisine ben daha önce sana söylemiştim dedim sagolsun laguna abimin bilgilerinden faydalanarak kendisine bilgi vermiştim siz siz olun komşunuzu bir yere bırakın akrabanıza bile şurdan alın demeyin bana bu bir ders olsun ytd

8. son kaleye kadar gelip ordan döndü...

shortcuların sehpasına tekme vurmaktan vazgecti.

Sayfa 511/999 İlkİlk ... 11411461501509510511512513521561611 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •