Sayfa 525/999 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 4,193 - 4,200 arası.

Konu: Viop - XXI

1. Temeli iyi olanları fiyatı yükseltmeden topluyorlar heyecan ile alanlara sattırıyorlar, kurtulmak istediklerini ise yukarılara taşıyorlar. Matematiksel olarak da o şekilde olması normal.

Temele göre hareket edince değerine gelince satmak gerekir ama esas hareket ondan sonra başlıyor olabilir.

Kısa vadede teknik görünüm etkili ama çok daha riskli, herif alıcı gelince verebiliyor bir daha pahalı hisseyi alacak enayi bulmak da zor oluyor.

Hacimli noktalar ya tepeler ya dipler oluyor bence, eldekini satabilmek için suni hacim yaratarak kısa vadeli büyük montanlı oyuncuları çekiyorlar. Geçen hafta bence tepe görüldü diye tahmin ediyorum. Cuma ve bugün bence tepki gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Yapikredinin 9.500 şortun maliyeti 135.300 bu bana saçma geldi. Pala biseyler çevirmiş virman gibi sanki

3. ÇİN bu korono virüs hikayesini yazan ülke olarak benim kendi oyunumun içine girdi artık.Gizli üretilmiş bir hamle olarak görüyordum.Bunu neden yaptı diyecek olursanız yaşamak için öldür dedi ve uyguladığını düşünüyorum.ABD ile arasındaki Ticaret savaşı bu virüsün daha öne alınmasını sağladı.ABD nin Çine uygulayacağı yaptırımlar bir nevi Çini bitirmeye yönelikti , çekik gözlüler bunu gördükleri için oyunu büyük oynayıp bütün dünyanın dengesini bozdu kim en çok hasar aldı bakın Avrupa ülkeleri ve ABD yani Çine el kaldıracaklar.Bugun bakıyorsun ABD nin Hindistan hamlesini gören Çin İrana alt yapı ve hızlı trenden tutun bir çok şeyde yardım teklifinde bulundu 23 senelik petrol anlaşması ile.ABD 2. faz anlaşma olmaya bilir diye demeçler verirken borsalar aşı ve bilançoları beklemeye başladı.Bakalım oyun nasıl devam edecek önümüzdeki günlerde.

4. Günlerdir aynı
    1 gün önce short aç sonra ertesi gün zararına üstten alım yap

Kendini bilmez birkaç kurumdan oynayan oyuncu günlerdir aynı naneyi yapıyor

Kardeşim tıpan yemiyorsa açma poz bu nedir yahu

5. 135.300 den 2094 lot işlem olmuş. Bu 9.500 lot nasıl 135.300 maliyetli oluyor valla anlamadım.

6.  Alıntı Originally Posted by borsa1978 Yazıyı Oku
    135.300 den 2094 lot işlem olmuş. Bu 9.500 lot nasıl 135.300 maliyetli oluyor valla anlamadım.
    Al sat yapmış adam o şekil elde kalan shortlarının maliyeti iyileşmiş

Siz vobta yenisiniz sanırım

7. Eski insanları doğal felakatler ve savaşlar etkiliyorken şimdi kredi kuruması veya tüketimin azalması etkiliyor gibi.

Zorunlu olmayan tüketim ve yatırım ekonomilerin motoru oldu. Covit tüketici güvenini azaltmış.

Ayasofya'nın açılmasının zamanlaması da maddi imkan yok manevi değer verelim şeklinde bir sinyal.

Futbolun seyircisiz oynanması da o şekilde olabilir. Vatandaşın moralini düzeltecek ve depresyona girmesini önleyecek girişimler olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Al sat yapmış adam o şekil elde kalan shortlarının maliyeti iyileşmiş

Siz vobta yenisiniz sanırım
    Hııım ben pastanın günlük tarafinin o günkü maliyeti gösterdiğini düşünmüştüm.

Sayfa 525/999 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •