Artan

209,00 10 18:10
36,74 10 18:10
82,55 9.99 18:10
5,40 9.98 18:10
62,25 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,91 -9.99 18:10
713,00 -9.97 18:10
110,10 -9.83 18:10
49,00 -9.18 18:10
23,40 -8.38 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

19.329.556.703,30 18:10
17.923.256.805,16 18:10
15.640.917.764,22 18:10
11.083.995.953,40 18:10
10.014.131.104,75 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7270 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: IHLAS - Ýhlas Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by cefaks Yazýyý Oku
    Kardeþim,Allah razý olsun senden..Cuma gün namaz sonrasý kaza geçirdim ayaðým bilek kýsmýndan birkaç yerden kýrýldý topuðum daðýldý ayný gün jandarmamýzdan saðlýkçýlarýmýzdanda Allah razý olsun hastaneye yetiþtirdiler gerekli tedavilerim yapýldý..Bu halime sonuz þükürler olsun..Þimdi hisse net'e ihlas ne alemde bakayým dedim senin paylaþýmýnla moral buldum..Eskiden Rahmetli demokrat kardeþimde paylaþýyordu sizler gibi..Allah rahmet eyliye..Sanada çok teþekkür ediyor saðlýklar,sýhhatler diliyorum..

Alýntý Originally Posted by kabile reisi 61 Yazýyý Oku
    Kardeþim,Allah razý olsun senden..Cuma gün namaz sonrasý kaza geçirdim ayaðým bilek kýsmýndan birkaç yerden kýrýldý topuðum daðýldý ayný gün jandarmamýzdan saðlýkçýlarýmýzdanda Allah razý olsun hastaneye yetiþtirdiler gerekli tedavilerim yapýldý..Bu halime sonuz þükürler olsun..Þimdi hisse net'e ihlas ne alemde bakayým dedim senin paylaþýmýnla moral buldum..Eskiden Rahmetli demokrat kardeþimde paylaþýyordu sizler gibi..Allah rahmet eyliye..Sanada çok teþekkür ediyor saðlýklar,sýhhatler diliyorum..
    Reisim þifalar geçmiþler olsun çok üzüldüm
    Inþallah tez zamanda iyileþirsin bir ihtiyacýn varsa söyle elimden geleni yaparým
    Mýçonun sevmediði adamlardansýn bu yüzden nazarý deðiyor.

SM-J610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alýntý Originally Posted by Atik Yazýyý Oku
    Reisim þifalar geçmiþler olsun çok üzüldüm
    Inþallah tez zamanda iyileþirsin bir ihtiyacýn varsa söyle elimden geleni yaparým
    Mýçonun sevmediði adamlardansýn bu yüzden nazarý deðiyor.

SM-J610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kadim dost güzel insan,eyvallah,saðolasýn,Allah razý olsun senden..Adamýn dibi derler ya hani benim nazarýmda daha asaletli ve asil bir insan evladýsýn..Cümleniz,saðolun,varolun,ömürlü olun diyorum..Teþekkür ederim kardeþim henüz bir ihtiyacým yok.Allah'a emanet ol..Selamlar,sevgiler..Not:O zalimlerin yanýnda olmaktansa zulümlerine boyun eðmektense þüphesiz Rabbimin þer gibi görünen sýnavýný daha hayýrlý ve faydalý buluyorum..Saðlýcakla kal..

Alýntý Originally Posted by kabile reisi 61 Yazýyý Oku
    Çok geçmiþ olsun. Allah beterinden saklasýn. Bi uðursuzluk var gibi bu topikte. Inþallah tez zamanda saðlýðýna kavuþmam dileðiyle.

SM-N920C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
    Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.

5.  Alýntý Originally Posted by Oxijen Yazýyý Oku
    Çok geçmiþ olsun. Allah beterinden saklasýn. Bi uðursuzluk var gibi bu topikte. Inþallah tez zamanda saðlýðýna kavuþmam dileðiyle.

SM-N920C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
    Güzel kardeþim,oksijenim,Allah ,tüm dilek ve temennilerin için razý olsun senden.. Sevindim kardeþim..Senide Kazalardan belalardan korusun Rabbim olan Allah..Hoþçakal..Allah'a emanet ol,kardeþim benim..

6.  Alýntý Originally Posted by kabile reisi 61 Yazýyý Oku
    Geçmiþ olsun, Rabbim þifa versin

CASPER_VIA_M1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alýntý Originally Posted by albul72 Yazýyý Oku
    Geçmiþ olsun, Rabbim þifa versin

CASPER_VIA_M1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    albul72 kardeþim,Allah razý olsun senden..Amin..Ecmain..Selamlar..Memnun oldum..Allah'a emanet ol..

8.  Alýntý Originally Posted by kabile reisi 61 Yazýyý Oku
    Geçmiþ olsun Rabbim Acil þifa versin
    Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •