Originally Posted by utku2023 Ky'yi dökersen silkeleme, salataya dökersen sirkeleme. Hisseleri vatandaş saklasın turşu yapsın diyen satıyorsa sirkeleme olur diye düşünüyorum.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir. "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
idealde akşam seanslarını görebileceğimiz endeks kodu ne ? vip xu030 sadece gündüz normal seansları gösteriyor
Originally Posted by ariston Hisseleri vatandaş saklasın turşu yapsın diyen satıyorsa sirkeleme olur diye düşünüyorum. mantıklı Borsacılık literatürüne yeni bir kavram kazandırmış olabilirsin şu an
longta kalan abd açık dow düşüş başlayacağı yerde nasıl pozunu kapatmıcakta perşembe gününe bırakabilecek. Mangal gibi yürek lazım.
Originally Posted by emlak idealde akşam seanslarını görebileceğimiz endeks kodu ne ? Vip xu030 sadece gündüz normal seansları gösteriyor f_xu0300820
Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
Originally Posted by Dolares f_xu0300820 eyw sağol..
Originally Posted by ariston Hisseleri vatandaş saklasın turşu yapsın diyen satıyorsa sirkeleme olur diye düşünüyorum. Ben de iki kavram uydurayım: Sikkeleme: her mal alanın para kazandığı büyük yukarı trend Siklememe: ne yukarı ne de aşağı ciddi bir hareket yapmayan trendsiz piyasa
Originally Posted by akcay longta kalan abd açık dow düşüş başlayacağı yerde nasıl pozunu kapatmıcakta perşembe gününe bırakabilecek. Mangal gibi yürek lazım. dün açık bıraktı da ne oldu ki? 133'den döndü 2000 puan aldı...
Forum Rules
Yer İmleri