Arama sonucu : 7990 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XXI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bir haber daha buldum, muhtemelen ereğliye yarar...

Abd ticaret mahkemesi Türk Çeliğine uygulanan ek vergiyi anayasaya aykırı bulmuş...

https://www.bloomberght.com/abd-ulus...-buldu-2260078

Kardemire pek yarayacağını zannetmiyorum, bildiğim kadarıyla Abd' ye pek ihracat yapmıyor zaten, ama Pala bunu takar mı pek bilmiyorum, tüm demirleri alıp götürebilir...
    Son düzenleme : Verge; 14-07-2020 saat: 23:10.

2.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Bir haber daha buldum, muhtemelen ereğliye yarar, bugün genel kurulda ereğli hisse geri alımı da onaylanmış...
    ..
    o da seans içinde geldi...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

3.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    o da seans içinde geldi...

Dostum gönderdiğim linke tıklarsan haber 21.03' te yapılmış, 21.36' da güncellenmiş...

Başka bir kaynaktan geldiyse bilemiyorum, burda paylaşıldığını da görmedim...

4.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Dostum gönderdiğim linke tıklarsan haber 21.03' te yapılmış, 21.36' da güncellenmiş...

Başka bir kaynaktan geldiyse bilemiyorum, burda paylaşıldığını da görmedim...
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...78#post4596678

5. Benim gönderdiğim haber bu değil yalnız...

6.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Benim gönderdiğim haber bu değil yalnız...

ereğli hisse geri alımı onaylanmış dedin ya... o seans içinde biliniyordu dedim... zaten konusuna da koydum haber geldiğinde, tam o karar çıktığında seans içinde bir yukarı da yaptı zaten ereğli ama verdiler sonra aşağı kağıdı...

keza bankalara verilen ceza da geçen haftanın haberi... BDDK toplamını açıklamıştı, akbank bugun seans sonrası o cezadan kendi payına düşeni açıklamıs...

ha; seans içinde adam görmemiştir ama şimdi girmeye karar verip perşembe günü yuklenirse bir fon ereğliye onu bilemem...

7.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    ereğli hisse geri alımı onaylanmış dedin ya... o seans içinde biliniyordu dedim... zaten konusuna da koydum haber geldiğinde, tam o karar çıktığında seans içinde bir yukarı da yaptı zaten ereğli ama verdiler sonra aşağı kağıdı...

keza bankalara verilen ceza da geçen haftanın haberi... BDDK toplamını açıklamıştı, akbank bugun seans sonrası o cezadan kendi payına düşeni açıklamıs...

ha; seans içinde adam görmemiştir perşembe günü yuklenirse bir fon ereğliye onu bilemem...

Tesla grafiği ???

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •