Sayfa 873/1001 İlkİlk ... 373773823863871872873874875883923973 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,977 - 6,984 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Son düzenlemeler altın fonlarına yaradı sanki üstadım artık TFX altın alım satıma getirilen %1 kambiyo vergisi nedeniyle cazibesini yitirdi
    Sn.admustafa, sizi tekrar burada görmek çok güzel. Karakteri iyi olanın sevenide bol oluyor. Hoşgeldiniz,umarım paylaşımlarınızla hepimizi aydınlatmaya bundan sonrada devam edersiniz.

2.  Alıntı Originally Posted by oldskool Yazıyı Oku
    (Aralarında byf`ler var hepsi tefasda bulunamayabilir.)

Bist 100, hazır atmışken burada da bulunsun.

Emeğinize sağlık sayın oldskool, internete ne zaman açmayı planlıyorsunuz yada açacak mısınız?
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

Merhaba,

Değişken fonlarımı yavaş yavaş elden çıkarıp altın fonlarına dönmeyi düşünüyorum. Altın fonlarından tavsiye ettiğiniz var mı? Kimi altın fonları 90% üzeri altın iken, bazıları sukuk/altın olarak portföy oluşturmuşlar.

Alıntı Originally Posted by MfA Yazıyı Oku
    Merhaba,

Değişken fonlarımı yavaş yavaş elden çıkarıp altın fonlarına dönmeyi düşünüyorum. Altın fonlarından tavsiye ettiğiniz var mı? Kimi altın fonları 90% üzeri altın iken, bazıları sukuk/altın olarak portföy oluşturmuşlar.
    Altın fonu alma sebebiniz uzun vadeli yatırım ise kardan yüzde 10 vemenin anlamı yok.

5. Türkiye eurobondları artı

Yurtdışında hava olumlu, borsalar yukarda, Dow an itibariyle 27.000, vix gevşiyor. Akşama şapkadan tavşan çıkmazsa bize de yansır bu hava umarım.

7.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Emeğinize sağlık sayın oldskool, internete ne zaman açmayı planlıyorsunuz yada açacak mısınız?
    Yatırım fonları için, pro sürümü android markette yeni onaylandı ve yayınlanmaya başladı. Apple storea koymak için çalışmaktayım. Lite sürüm hazır onuda yayınlayacağım. Ayrıca bist 100 hisseleri için de bir çalışma yapmaktayım onuda yakın zamanda paylaşırım.

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Gece düzelir.
    Ayrıca önemli olan adet
    Adet tutuyorsa sorun yok.
    Sayın Myfinans hocam MKK sayfam halen güncel değil bazı fonlara ait tutar değerlerini kafasına göre yazıyor gibi.

Olması gerekenden fazla gösterilen tutarlar (50,78) (47,16) (292,76) TL

Olması gerekenden eksik gösterilen tutarlar (67,36) TL

MKK veyahut banka ile yada kim ilgili ise iletişime geçmeyi gerektirir bir durum var mı?
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

Sayfa 873/1001 İlkİlk ... 373773823863871872873874875883923973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •