Sayfa 562/919 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon
Arama sonucu : 7345 madde; 4,489 - 4,496 arası.

Konu: DOHOL - Doğan Holding

1. Dun yapilan temel ve teknik muhabbetler hikaye.adamlar emminin hissesini yüceltikce hisseyi asagiya itiyorlar. Umarim dün yapılan muhabbetlere kimse itibar edip bu sabah mala saldırmamış 2.24-25 seviyelerden.

2.  Alıntı Originally Posted by Drilling Yazıyı Oku
    Dun yapilan temel ve teknik muhabbetler hikaye.adamlar emminin hissesini yüceltikce hisseyi asagiya itiyorlar. Umarim dün yapılan muhabbetlere kimse itibar edip bu sabah mala saldırmamış 2.24-25 seviyelerden.
    merak etme kardeş kimsenin aldığı filan yok temele kimsenin baktığı yok herkes batık 3 e 5 e katlamış hisselerde ve o hisseler kazandırıyor yatırımcı yok herkes kumarbaz

Valla o kumar hisselerinde malım olsa akşam seans kapanışı her gece kabus görürüm uyku tutmaz.Bu kağıdı adam 1.80 e bassa lot sayımı iki katına çıkarırım.Temel ve bilanço her şeydir benim aklım buna basar,gerisi kumar olur.

Borsada spek gibi düşünemeyen para kazanamaz.Misal spek olsanız 14 ağustostaki bilançonun muhteşem olduğunu bilseniz ve lot sayınızı artırmak isteseniz bugün hangi hareketleri yapardınız ,tahtada hangi psikolojiyi oluşturmak isterdiniz.Fiyatlar 14 ağustosa kadar nasıl gitsin isterdiniz

Bingo,spek de aynen bunu yapıyor işte.

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Borsada spek gibi düşünemeyen para kazanamaz.Misal spek olsanız 14 ağustostaki bilançonun muhteşem olduğunu bilseniz ve lot sayınızı artırmak isteseniz bugün hangi hareketleri yapardınız ,tahtada hangi psikolojiyi oluşturmak isterdiniz.Fiyatlar 14 ağustosa kadar nasıl gitsin isterdiniz
    Bilanço tarihine kadar hisseyi yukarı sürerdim [emoji847]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ha tersi düşünenler elbet olacaktır.Umudu kesilenler için kumarhanede 400 kağıt var,şans denemek bedava)))))

Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    Bilanço tarihine kadar hisseyi yukarı sürerdim [emoji847]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben sürmezdim şu an çok erken,bilançoya kadar dayanamayabilirdim,Daha bilançoya çok var,bizde bilanço tarihini bile bilmeyen cahil o kadar çok yatırımcı var ki.Ben bilançodan bir hafta evveline kadar kağıda basardım.

Sayfa 562/919 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •