Selamlar,
Oldukça uzun zaman oldu yazıp çizmeyeli. Açık konuşmak gerekirse eski dostlar (Klavye99, Lasure, Devil hunter ...) olmasa pek niyetim de yok idi. Özellikle sosyal medyada bilgiyi menfi manada kullanan kimseler sebebiyle gerek yanlış anlaşılmamak ve gerekse istemeyerek de olsa bazı durumlara sebep olmamak adına yazıp çizmeme kararı aldım. Bu defalık eski dostları kırmamak adına 1-2 kelam edeceğim naçizane.
Öncelikle işin içerisine robotlar girince teknik de en ince ayrıntısına kadar çizilebilir hale geldi. Şöyle ki hissenin tekniği ders niteliğinde oluşturulmuş adeta. Neredeyse temel bazda bir döneme konu durumlar söz konusu. Şöyle ki tobo hazırlığı yapılırken yükselen kanal direnci tam da ayasofya ile alakalı danıştay kararının açıklanacağı gün boğa tuzağı ile kırılmış ve yatay direnç seviyesinden destek alınmış sonrasında 19 lu hedef fiyat seviyesine ulaşılmış. Esas husus bundan sonrası olabilecekler. Uzun süreli gözlemler sonrası kendimce şöyle bir durum gözlemledim. Bir hisse tarihi zirvesini gördüğü gün eksi kapatır ise bir müddet geri çekilme mümkün olabilmekte. Asuzu tarihi zirvesini gördüğü Cuma günü eksi kapattı. Şayet teori gerçekleşir ise aşağıdaki 16.2 seviyesinde yer alan gap boşluğunu kapatmak isteyebilir. Hazır oraya gelmişken 15,3 seviyesindeki eski dostuna (Önemli bir direnç seviyesi idi) merhaba demek isteyebilir. Sonrasında çokça oluşturduğu simetrik üçgen formasyonu için zaman kazanır ve yeni bir zirve için formasyon çalışır ise 20,6 ve 22,3 seviyeleri sıralı hedef olabilir. Özetlemek gerekir ise 15,3 ve 13,13 önemli destek noktaları 13,10 stop-loss seviyesi ve 22,3 hedef seviye şeklinde takip edilebilir der grafiği!
https://invst.ly/rhd-2
Sağlıcakla kalın..
Yer İmleri