Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
TCMB : Yabancı para zorunlu karşılık oranları, tüm bankalar için tüm yükümlülük türlerinde ve vade dilimlerinde 300 baz puan artırılmıştır . Alınan bu kararla, piyasadan yaklaşık 9,2 milyar ABD doları tutarında döviz ve altın cinsinden likidite çekilmesi beklenmektedir.
https://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conn...020/duy2020-37
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan : Sadece verilere göre konuşmuyorum sahadan aldığımız bilgilere göre ekonominin koronavirus sonrası toparlanma sürecine girdiğini görüyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan: "Türkiye'nin Otomobili sadece ülkemizde değil dünyanın birçok yerinde ses getirdi."
Erdoğan : Otomobil projesinde bir sorun mu oldu merak etmeyin devletimizin hazinesi bu projeyi tamamlayacak güçtedir
Merkez bankası bunu eskiye dönüyorum adı altında yaptığını söylüyor malum virüs döneminde zorunlu karşılıkları indirmişti şimdi de arttırmaya başladı .. Böylece brüt rezervide arttırmış olacak , tabii ki Kur üzerinde bir baskı olması beklenmelidir heleki kamu bankalarının döviz açık pozisyonu öz kaynaklarının %30’na ulaşmışken .. %30 ciddi bir rakam
Yer İmleri