Hocam brisa da macd sıfırı kesmek üzere. Golden cross da gerçekleşti. Düşenini de kırdı. Yazdıklarım teyide muhtaçtır. Yatırım tavsiyesi içermemektedir.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam brisa da macd sıfırı kesmek üzere. Golden cross da gerçekleşti. Düşenini de kırdı. Yazdıklarım teyide muhtaçtır. Yatırım tavsiyesi içermemektedir.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son düzenleme : ahmet2300; 28-05-2017 saat: 22:39.
7 haziran secimlerinde iyi para kaybetmistim bu hisseden.
LG-H960 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım Ve Çizdiklerim sadece beni bağlar.Yatırım tavsiyesi değildir,olamaz...
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar prkm ile yorum yapabilecek arkadaş varmı iyi geceler iyi sahurlar
üstad öncelikle ellerine, zamanına sağlık. cok istifade edemiyorum ama izliyorum, harika işler çıkıyor sacro hocanın kriterleriyle süzdüğün listelerden. rica etsem bu listeye macd 0'ı kestikten sonra gördüğü maksimum değerin yuzdesel farkını da koyabilir misin mümkünse?
çok fırsat bulup çalışma yapamıyorum, bugün fight club hocanın paylaştığı hisseleri inceledim. çok heyecanlandım, ellerine sağlık. ne bombalar var öyle ya![]()
cümleten hayırlı ramazanlar, hayırlı haftalar, hayırlı kazançlar.
yalnızca cehaletle savaşıp gerisiyle sevişelim. zengin olma garantisi yok ama dünyanın çok daha keyifli bir yer olacağına eminim
Sayın Sacro Kozal için bir fikrin varmı? macd negatif bölgede, hacimde de artış mevcut 21 üzerine çıkarmı?
![]()
Hocalarım nugyoda güzel bir dönüş var mı, macd ve hacim destekliyor gibi. Acemi olarak grafik ekleyemedim, 5,14 direnci çizdim gideri varmıdır sizce.. iyi geceler..
AYEN ve RYSAS a bi göz atıntekniğe yani.. bence asıl hareketleri daha başlamadı..sizin kriterlerle bi sağlama yapın derim. topiği geç gördüm, muazzam. KOZAA ya zaten bakmışsınız. buralardan 10 yıllık yükselen kanalına dönmek için yırtınıyor. o da 3.50-400 demek.
Syg,
Nugyo haftalık, çok soruluyor burda sanirim
Duseni hacimle kırıp onaya gelmiş, geldiği yerde çift dip yapmış, indikatorleri çok pozitif,
Sabir gösterilirse stoplarına sadık kalarak neden olmasin
Ciddi hacimler yapmış dip bölgesinde
Devasa bir Tobo var
Takippppppp
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri