Bende diyorum bu çomarlar burada niye böyle ucarak kacarak konusyor öve öve bitiremıyorlar.
....
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bankaların faiz konusunda birbirleri ile anlaştıklarını daha önce gördük.. yine akaryakıt firmalarıda anlaşıyorlarmış bir kaç kere ceza yemişlerdi.... bu konuda kendi aralarında anlaşmış olamazlar mı.?... bize kendi aramızda anlaştık sizi söğüşlüyoruz demezler herhalde...
özellikle viopta 1 sn. çok önemli... elon musk starling uydusunu göndermesinin bir nedenide borsa firmalarından hızlı veri için alacağı para( hızlı veri derken 1 yada 2 sn.lik olay)... söyleyen umut yıldız...nasada görev yapan biri... bir söyleşide denk gelmişti..
Son düzenleme : bedo; 18-07-2020 saat: 20:57.
Askere gitmeden önce herkesi kendi çevremdeki gibi zannederdim. Ama öyle olmadığını askere gidince anladım. Ben malı musavirim eşim doçent bizim çevremizde hiç 2evi 2 arabası olan yok. Hatta babam ev almasaydı evim bile olmayacaktı. Herhalde Sizin çevreniz hep zenginlerle dolu olduğu icin hane halkının 2 evi 2 arabası var zannediyorsunuz. Mümkünatı yok o dediğinin belki bazı zenginlerin 50 evi 50 arabası olabilir ama hane halkının 2 evi 2 arabası olamaz. Benim Hane halkından kasıtim memur işçi emekli esnaf. Sen bana halkı olarak kimi kastettin bilemedim.
Betona daha çok para ayırmalıyız.
Türkiye %60 ev sahipliği oranıyla 41. sırada
https://www.haberturk.com/turkiye-60...785957-ekonomi
Yer İmleri