Sayfa 706/999 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 5,641 - 5,648 arası.

Konu: Viop - XXI

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Çok enteresan bir ülkede yaşıyoruz.
    Evime temizlik için yardımcı arıyorum,evim çok büyük değil ve 2 kişi yaşıyoruz,pasaklı da değiliz.
    Bazen hatun temizlik yapıyor 1-2 saatte bitiyor.(çamaşır,bulaşık zaten kendimiz yıkıyoruz.)
    Apartman görevlimiz bir hanım tavsiye etti,günlük yevmiye 200 tl +yol+yemek istedi.
    Dedim, tamam sigorta,stopaj dahil kabul ediyorum,hanım efendi sigorta,stopaj hariç dedi.
    Daha önce evimde Gürcü bayan çalışıyordu 7/24 evde idi,400 dolara her şey dahil.

2. Bende diyorum bu çomarlar burada niye böyle ucarak kacarak konusyor öve öve bitiremıyorlar.

3. ....

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Bu bankaların serverleri bu kadar dandik değildir diye düşünüyorum. Ama is bankası da çoğu zaman pert oluyor. Özellikle is cep hatta birisi geçende cimere şikayet edicem diyordu. 2 kerede benim başıma geldi. Öyle ani çıkılacak bişey olsa milletin elinde patlayacak.
    bankaların faiz konusunda birbirleri ile anlaştıklarını daha önce gördük.. yine akaryakıt firmalarıda anlaşıyorlarmış bir kaç kere ceza yemişlerdi.... bu konuda kendi aralarında anlaşmış olamazlar mı.?... bize kendi aramızda anlaştık sizi söğüşlüyoruz demezler herhalde...

özellikle viopta 1 sn. çok önemli... elon musk starling uydusunu göndermesinin bir nedenide borsa firmalarından hızlı veri için alacağı para( hızlı veri derken 1 yada 2 sn.lik olay)... söyleyen umut yıldız...nasada görev yapan biri... bir söyleşide denk gelmişti..
    Son düzenleme : bedo; 18-07-2020 saat: 20:57.

5.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Vatandaşlarımızda ve özel şirketlerde 210 milyar dolar mevduat olduğu bilinmekte,3 trilyon cıvarıda tl mevduatı banka hesaplarında görülmekte,aşırı vergi ödense bu paralar tasarruf edilebilirmiydi?
    Allah daha çok versin hane halkının 2 evi,2 arabası var.
    Askere gitmeden önce herkesi kendi çevremdeki gibi zannederdim. Ama öyle olmadığını askere gidince anladım. Ben malı musavirim eşim doçent bizim çevremizde hiç 2evi 2 arabası olan yok. Hatta babam ev almasaydı evim bile olmayacaktı. Herhalde Sizin çevreniz hep zenginlerle dolu olduğu icin hane halkının 2 evi 2 arabası var zannediyorsunuz. Mümkünatı yok o dediğinin belki bazı zenginlerin 50 evi 50 arabası olabilir ama hane halkının 2 evi 2 arabası olamaz. Benim Hane halkından kasıtim memur işçi emekli esnaf. Sen bana halkı olarak kimi kastettin bilemedim.

Betona daha çok para ayırmalıyız.

Türkiye %60 ev sahipliği oranıyla 41. sırada
    https://www.haberturk.com/turkiye-60...785957-ekonomi

Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Askere gitmeden önce herkesi kendi çevremdeki gibi zannederdim. Ama öyle olmadığını askere gidince anladım. Ben malı musavirim eşim doçent bizim çevremizde hiç 2evi 2 arabası olan yok. Hatta babam ev almasaydı evim bile olmayacaktı. Herhalde Sizin çevreniz hep zenginlerle dolu olduğu icin hane halkının 2 evi 2 arabası var zannediyorsunuz. Mümkünatı yok o dediğinin belki bazı zenginlerin 50 evi 50 arabası olabilir ama hane halkının 2 evi 2 arabası olamaz. Benim Hane halkından kasıtim memur işçi emekli esnaf. Sen bana halkı olarak kimi kastettin bilemedim.
    Ya çok genç evli çiftsiniz,yada az çalışıyor veya mesleğinizde başarısızsınız.
    Miras gelir kaynağıdır vergisi de vardır.(ölüm hak miras helaldir)
    2 ev derken 1 yazlık 1 kışlık,(sahil yerleri dolu.)

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Betona daha çok para ayırmalıyız.

Türkiye %60 ev sahipliği oranıyla 41. sırada
    https://www.haberturk.com/turkiye-60...785957-ekonomi
    burada %60 ev sahipliği var diyorsun.. kaynak göstererek..

ama diğer taraftan herkesin iki evi var diyorsun.. çelişkiyi anlayabiliyormusun ??
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 706/999 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •