cengiz han da uzun yüzlü idi ama aklını fesata çalıştırdı yaktı yıktı geçti... kaç kez de yaptıklarının yanlış olduğu konusunda ikaz ettiysem de , huyundan vazgeçmedi...
cengiz han da uzun yüzlü idi ama aklını fesata çalıştırdı yaktı yıktı geçti... kaç kez de yaptıklarının yanlış olduğu konusunda ikaz ettiysem de , huyundan vazgeçmedi...
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
gerçekten mi
süper bişey bu
ama o devir için konuşursak
zaten yapacak fazlada bişey yok
doğrusunu yapmış
açlıkla gıvraşan orta asya da naapaydı
reform rönesans yapçak hali yoktu
dönemine kıyas
müthis askeri deha işte
yani kısaca
var olan altyapısını çağ gereklerine yormuş - kullanmış, başarıya da ulaşmış.
nerden bileceğn
adam belki sevgi dolu yüreciği vaaa
emme önce
başarıya ulaşman lazım
onu dahi gösterebilme adına
yoğusam tarihin tatlı tozlu sahifelerine istatistik olacak idi.
ben kendini
saygıyla anarım
her daim
opera sanatçıları hariç bugüne dek bizim memlektte şimdiye dek bütün şakıdıkları şarkıların hiçbir tanesinde bile prozodi hatası yapmayan yani bütün eserleri sıfır prozodi hatası ile okuyan iki şarkıcı tespit eyledim... Biri Gencebay'ların Orhan diğeri Polite-i Eat ...
eee peki Sertap diyecen de , deme... bak ne dedim bütün okuduklarının hepsinde dedim ...
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
kibariye
biberiye
cezerye
arada i yok
))))))))))))))
içimizde herkez ingilizce bilmiyo ya)
görsel :
https://www.yandex.com.tr/search/?te...8&clid=2411726
Son düzenleme : Moruk; 19-07-2020 saat: 00:24.
Küfretmetyeyim diyorum da olmuyor, ulan dangalak Timurlenk zamanın da kuraklık mı vardı?
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri