Sayfa 712/999 İlkİlk ... 212612662702710711712713714722762812 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 5,689 - 5,696 arası.

Konu: Viop - XXI

Aslında ben suç bulmuyorum

Sistemden gayet iyi faydalanan biri

Fakat para uğruna nelerden ödün veriyor ve onu kendisine yakıştırıyormu asıl önemli olan

Gerçi sarf ettiği sözlerden bal gibi anlaşılıyor hiç hoş olmayan şeylere evet dediği

Tercih meselesi oda tercihini paradan yana yapmış demekki

2. Tercihine kimse birşey demez. Kullandıgı şamdan övdüğü kesımden belli zaten ne oldugu. Akp li değilim sadece para için ordaym sizde omuz atın istikrar sürsün bizde büyüyelimmi amaç.

3. Don't feed the troll...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

4.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Tercihine kimse birşey demez. Kullandıgı şamdan övdüğü kesımden belli zaten ne oldugu. Akp li değilim sadece para için ordaym sizde omuz atın istikrar sürsün bizde büyüyelimmi amaç.
    ağzınız bal yesin

5. .
    .
    intra-day tradingde onbinde 2 son limit ... komisyona dikkat...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

100 bine ev mal edilemez,m2 maliyeti 2000 tl nin üstünde,ayrıyeten arsa maliyetide var oda yuvarlak % 50 dir yani 100 e ev maliyet boş laftır,ikigözümü yıllardır tanırım başarılı bir işadamıdır,ben sosyal demokrat birisiyim burada siyaset girmese iyi olur,kimi dagdan aşırır kimi düz yolda şaşırır

7.  Alıntı Originally Posted by sartorius Yazıyı Oku
    100 bine ev mal edilemez,m2 maliyeti 2000 tl nin üstünde,ayrıyeten arsa maliyetide var oda yuvarlak % 50 dir yani 100 e ev maliyet boş laftır,ikigözümü yıllardır tanırım başarılı bir işadamıdır,ben sosyal demokrat birisiyim burada siyaset girmese iyi olur,kimi dagdan aşırır kimi düz yolda şaşırır
    apartman dairesi de mi? o paraya imal edilemez.

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    apartman dairesi de mi? o paraya imal edilemez.
    daire maliyeti m2 2000 tl arsa payı %50 yani maliyet 4000 tl oldu daire 100 metreyse 400 bin maliyet olur,bu rakamlar düz arsada olan rakamlardır,harfiyat ve istinat duvarı varsa maliyet ayrıyeten artar,site dairesi ise ayrıyeten peyzaj falan filan devam eder sonuç olarak bu rakamlarla inşaat yapılamaz,çok mevki bir yer ise arsa masrafı % 70 i bulur (10 dairenin 7 si arsa sahibine)gider hazır yapılı dairelerde ayrıyeten 2-3 sene önceki dolar fiyatı hesabı yapsan hepsi zararda

Sayfa 712/999 İlkİlk ... 212612662702710711712713714722762812 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •