Sayfa 32/53 İlkİlk ... 22303132333442 ... SonSon
Arama sonucu : 423 madde; 249 - 256 arası.

Konu: TKFEN Cafe

1. Bu citi ve doce nin amacı ney?Konumu ne?Stratejik özelliği ne?Hangi örgüte mensup? 🤪🤪🤪🍻🍻🍻🍻

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by kagan_44 Yazıyı Oku
    Bu citi ve doce nin amacı ney?Konumu ne?Stratejik özelliği ne?Hangi örgüte mensup? ��������������
    Fahri Japon elçisi Ali bubanın örgütü....Ali buba ölmeden şu Japonlarla CFS de birde ortaklık kurayım derse ne güzel olurdu...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
    TKFEN 17,31 17,31 17,32 0,99 17,15 17,48 17,35 17.982.825 311.919.385,14 15:57

Bu kadar hacim var ama kagıt 33 kuruş içinde kalmış. Manyak bunlar harbiden....

4.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Fahri Japon elçisi Ali bubanın örgütü....Ali buba ölmeden şu Japonlarla CFS de birde ortaklık kurayım derse ne güzel olurdu...
    İste tam da o vakit fezleke eşliğinde çifte telli oynarım herhal.🤣🤩

5. Bazen diyorum benim bilmediğim fakat bu yabancıların bildiği ne olabilir. Böyle çılgınca satisin sebeb-i amacı ney olabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by kagan_44 Yazıyı Oku
    Bazen diyorum benim bilmediğim fakat bu yabancıların bildiği ne olabilir. Böyle çılgınca satisin sebeb-i amacı ney olabilir.
    Yabancılar gecen yıl bu zamandan beri satmaya başladılar hatırlarsan. Korono morona dalgası yoktu o zamanlar. Belki de daha karlı sektördeki hisselere dönüyorlardır.

7.  Alıntı Originally Posted by kagan_44 Yazıyı Oku
    Bazen diyorum benim bilmediğim fakat bu yabancıların bildiği ne olabilir. Böyle çılgınca satisin sebeb-i amacı ney olabilir.
    sırf biz ucuz hisse alalım diye yabancı satıyor maksat k.y kazansın...

8.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Yabancılar gecen yıl bu zamandan beri satmaya başladılar hatırlarsan. Korono morona dalgası yoktu o zamanlar. Belki de daha karlı sektördeki hisselere dönüyorlardır.
    Tamam geçen seneden beri satışı esnasında 27 lerden 12 lere kadar düştü benim anlamakta zorlandığım ise aynı erefsiz yabancı 12 dede satıyor du madem öyle neden yükseldi 18.80 ne kadar.

Sayfa 32/53 İlkİlk ... 22303132333442 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •