Sayfa 911/1001 İlkİlk ... 411811861901909910911912913921961 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,281 - 7,288 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Borsa 5 dakikada besiktas olmus yine, ne oldu da selaleye bagladi?
    Navtex ilan ettik. Yunanistan ile gerilim var.

2. Buyuk ihtimalle sebebin su olay oldugunu dusunuyorum. https://eksisozluk.com/21-temmuz-202...6944?a=popular

3. Arkadaşlar , Ben 2 yıldır fon işini takip etmedim. Şimdi sitenin çalışanı '' Abi hanımın altınlarını bozdurdum. Elimde 20 bin tl. var, fonlar kazandırıyor diye duydum ama bu nedir, nasıldır '' diye sual eyledi. Ben de '' Ah be canım altın bozulur mu, ne yaptın sen. Bakayım hangi fon risksiz getiri sunuyor '' dedim.

Bu garibe tavsiye edilebilecek bir fon yazan olursa inceleyelim.

4.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    gümüş ons +5,74 ����
    Gumus +6,35 . Bu yukselisin sebebi nedir acaba ? Gumus geride mi kalmisti diger degerli metallere gore ?

5.  Alıntı Originally Posted by ~YTA~ Yazıyı Oku
    Navtex ilan ettik. Yunanistan ile gerilim var.
     Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Buyuk ihtimalle sebebin su olay oldugunu dusunuyorum. https://eksisozluk.com/21-temmuz-202...6944?a=popular
    Yunanistanla bizi savaştırmazlar. Ancak ; ABD sinsi planları için puştluk yaparsa çok kan dökülür. Şu an Irak içlerinde, Suriye içlerinde , Libya da, Kıbrıs ta ve Ermenistan sınırında yoğunlaşan bir konum varken, Yunanistanın kışkırtılması AB işidir.

6.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Gumus +6,35 . Bu yukselisin sebebi nedir acaba ? Gumus geride mi kalmisti diger degerli metallere gore ?
    gümüs ucuzdu diye bi tarafimi yırtmıstımda bu sefer talepten dolayi yükseldi ..uzun vade düsüneceksiniz gümüsü

7. zaman yetti toparlanmasi icin biraz daha olsa + ya gecerdi

8.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Arkadaşlar , Ben 2 yıldır fon işini takip etmedim. Şimdi sitenin çalışanı '' Abi hanımın altınlarını bozdurdum. Elimde 20 bin tl. var, fonlar kazandırıyor diye duydum ama bu nedir, nasıldır '' diye sual eyledi. Ben de '' Ah be canım altın bozulur mu, ne yaptın sen. Bakayım hangi fon risksiz getiri sunuyor '' dedim.

Bu garibe tavsiye edilebilecek bir fon yazan olursa inceleyelim.
    Yanlis hatirlamiyorsam su an forumda orta riskli olarak genellikle sua , suc , eib , eic , gma , opb ve ktm konusulmakta.

Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    gümüs ucuzdu diye bi tarafimi yırtmıstımda bu sefer talepten dolayi yükseldi ..uzun vade düsüneceksiniz gümüsü
    Dogru ucuz diye yazmistiniz hatirliyorum. Tesekkurler.

Sayfa 911/1001 İlkİlk ... 411811861901909910911912913921961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •