Sayfa 841/999 İlkİlk ... 341741791831839840841842843851891941 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 6,721 - 6,728 arası.

Konu: Viop - XXI

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Dolar bazlı dirençten döndü. Orayı kırarsa shortcular ne eder zor işleri
    Mavi takozdan yukarı savrulacak muhtemelen. Ama kırmızı direnci geçmesi ilk etapta zor. Benim çizdiğim direnç 2.53 civarında. En yüksek tepeden geçirsek bile 2.65 civarından geçiyor.

Yeni bir trend kanalına oturması için yeni bir hikaye lazım. En geç 2.50 - 2.65 arasında dağıtım yapılır, sonra uzun bir süre trend kanalı içerisinde hayatına devam eder diye düşünüyorum.

Yatırım tavsiyesi değildir.

https://www.tradingview.com/x/vePLYZEg/

Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    EKGYO 2.55' e gidip ordan döneceğe benziyor...

Şort düşünen varsa dikkatli olsun, 1-2 kademeye her aşamada verir de, üstü zor gibi sanki...

Adamlar sabahtan beri çok sağlam tutuyorlar kağıdı, bırakmak gibi bir niyetleri de yok sanki...
    algı yaratmayayım ama yabancı alıcının ortalaması çokta yukarıda değil ve açıkçıların da eliyle akşam satabilirler gibi geliyor bana

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

3. ABD, Çin'den Houston'daki Başkonsolosluğu 72 saat içinde kapatmasını istedi. Bu habere ABD Spot piyasa açılınca ne tepki verecek merak ediyorum.

Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    laguna abi eyer bilancoları iyi gelecekse zaten kendileri biliyorlardır senin dedigin gibi caktırmadan götürürlerdi blomberk tv cıkanlar bize hep havuc gösteriyorlar 125 lerden bahsediyorlar adamlarda haklı mallarını nasıl sadacaklar yukardan tabi kücük yatırımcıya ytd
    125 iyidir, hatta az bile, 136 isteriz U100 de. [emoji48]

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by borsa1978 Yazıyı Oku
    ABD, Çin'den Houston'daki Başkonsolosluğu 72 saat içinde kapatmasını istedi. Bu habere ABD Spot piyasa açılınca ne tepki verecek merak ediyorum.
    Haber 4 saat önce düşmüş. Bir tepki varsa Dow futures içinde fiyatlanmıştır.

https://www.cnnturk.com/dunya/son-da...tmasini-istedi

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    algı yaratmayayım ama yabancı alıcının ortalaması çokta yukarıda değil ve açıkçıların da eliyle akşam satabilirler gibi geliyor bana

ben daha önce ekgyo da 2.40 beklediğimi söyledim ama yukarısı bence zor çıkarsa 3.10 lara kadar gider ama ben ihtimal vermiyorum tıpkı thyao nun 13 den yukarı gidemeyeceği gibi oda 13 den döndü bir dahada dönmez
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Haber 4 saat önce düşmüş. Bir tepki varsa Dow futures içinde fiyatlanmıştır.

https://www.cnnturk.com/dunya/son-da...tmasini-istedi
    +100'den -100'e düştü.

8.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku

Ne olursa olsun burdan şort çok tehlikeli...

1-2 kademeye döneni bilemem, ama adamların gözü kara...

Bir tahtaya adam 200 mn TL para basıyorsa ben o tahtada şort olmam, olsamda tek kademeye dönerim...

Ha bunun karşı bacağı vardır, karşılıklı işlemi vardır, yine de yüklü bir para girişi var...

Sayfa 841/999 İlkİlk ... 341741791831839840841842843851891941 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •