Sayfa 842/999 İlkİlk ... 342742792832840841842843844852892942 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 6,729 - 6,736 arası.

Konu: Viop - XXI

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ben daha önce ekgyo da 2.40 beklediğimi söyledim ama yukarısı bence zor çıkarsa 3.10 lara kadar gider ama ben ihtimal vermiyorum tıpkı thyao nun 13 den yukarı gidemeyeceği gibi oda 13 den döndü bir dahada dönmez
    benim beklentim çok yüksek tabi sindire sindire. global bir oyun olmadıkça uzun bir yolu var en az 6 ay en fazla 2 sene sonra kurbanlık koyun misali.

bu 2 seneyi iyi değerlendirmeli

ytd.

lakin

1 aydır borsamız düşmüyor düşmüyor diyoruz ama 4 bin puan arasına sıkışmış kalmış hele geçen ki düşüşü 1 ayı sildi süpürdü.

120 bin olacak kalacak tutacak düşmeyecek diye diye zirvemiz oldu çıkan bir şey yok aslında.

.ötü kurtarma meselesi bu.

gücün varsa basarsın parayı ekgyo 5 tl thy 20 tl aselsan 40 tl yapar çekilirsin yabancıda derki bize gerek yok artık.

2. Bundan sonra hangi şeyi pompalıyorlar

Açık olsun short olsun alayı gelsin

Emlak konutta varmı mal isteyen başka

3.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    +100'den -100'e düştü.
    Piyasalar normalde hiç takmayacakları haberlere aşırı tepkiler vermeye başlamış. Dün endeks düşüşü için resmen bir haber aradı herkes. Düşüşten 45 dk önce verilmiş Navtex haberine bağladık düşüşü. Bence buraların düşesi var bir bahane arıyor. Hiçbir şey bulamazlarsa robot verdi tombul parmak v.s. deyip işin içinde sıyrılacaklar. Dikkatli olmak lazım.

4.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    TVF/SÖNMEZ: THY KÜRESEL HAVACILIK KONSOLİDASYONUNDA YERİNİ ALACAK - BLOOMBERG HT

Şu haberle 10 kademe THY aldılar...

Gerçekten acınacak haldeler...

11.83 THY temmuz vade şort, çok değil ama 100 kontrat...

11.73 poz kapandı...

Bu sahtekarlıkla böyle kolay para kazandırırsın işte...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,761
    Blog Entries
    6
    bence; EKGYO...

Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

dün başladığı işi tamamlar umarım.. biraz heyecan getirsin..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Ne olursa olsun burdan şort çok tehlikeli...

1-2 kademeye döneni bilemem, ama adamların gözü kara...

Bir tahtaya adam 200 mn TL para basıyorsa ben o tahtada şort olmam, olsamda tek kademeye dönerim...

Ha bunun karşı bacağı vardır, karşılıklı işlemi vardır, yine de yüklü bir para girişi var...
    evet görünürde bizi yanıltan yada ikna eden tarafı o para girişi ama akşamki olayda hiç bir şey olmadan attığı sopa doğru değildi.

uzun vade long arada sırada kar al larla yola devam

Sayfa 842/999 İlkİlk ... 342742792832840841842843844852892942 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •