Sayfa 164/398 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264 ... SonSon
Arama sonucu : 3178 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: INDES - İndeks Bilgisayar

1. sıkıntı da zaten bu vade adam 3 yıldır oyalıyor diyelim(3 yıldır olan var 1 kuruş kazanmamış ve yatırımcı) 10.000 lira yatırmıştın fırsat maliyetlerini hesaplarsan kafayı yer insan...
    ticari ahlak herkese lazım banada sanada patronada .

al-sat değildir.

2. Bir de bilanço dönemi geldi. Bir çok şirket zarar veya geçen seneye kıyasla çok düşük karlar açıklayacak.

Burada belirli hisseler ayrışacak. Bu ayrışma hisse fiyatlarına yansır mı peki, o meçhul.

Öyle bir yatırımcı (yatırımcı da lafın gelişi) profili oluştu ki son 6 ayda, herkes kısa yoldan zengin olma peşinde. Zarar eden şirketler tavandan düşmüyor.

Geçen bir eleman bağlandı Bloomberg Radyoda canlı yayına, 3 aydır borsadayım, fibonacciyi öğrendim, trend çizmeyi öğrendim, aylık getiri beklentim %10-15 diyor.

Durum böyle olunca bu arkadaşlara "Bak şirket çok iyi kar ediyor, sektör revaçta" falan anlatamazsın.

Neyse, bilançoya bir şey kalmadı. Bekleyip görücez hep beraber.

Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by mahal Yazıyı Oku
    sıkıntı da zaten bu vade adam 3 yıldır oyalıyor diyelim(3 yıldır olan var 1 kuruş kazanmamış ve yatırımcı) 10.000 lira yatırmıştın fırsat maliyetlerini hesaplarsan kafayı yer insan...
    ticari ahlak herkese lazım banada sanada patronada .

al-sat değildir.
    Hocam maalesef bu iş sabır gerektiriyor. ARENA yıllarca ne fiyatlarda gitti, geçen sene 4'lerden bugün 19'lara geldi 1 senede.

Yani alternatif olarak kaybettim derken 1 yılda hepsinden fazla kar edebilirsin.

4. şu anki dünya ekonomisi ve konjektür ile borsada bu temeli sağlam kagıda yatırım yaptım...yanlış anlıyorsunuz aksine çok sabırlıyım ...fakat pandemi ve 2. 3. dalga derken türkiyenin içinde bulundugu ortam vs...zamanımın artık bundan önceki yıllar gibi geniş uzun oldugunu düşünmüyorum...
    yabancı fonlar niçin çıktı acaba?onlardamı çok sabırsız...
    patronun altı kuru karnı tok ama yatırımcı önünü göremiyor...güven lazım...yine söylüyorum bilanço sonrası şellaye niçin engel olmadı patron ...yatırımcı ne zaman korunacak.
    al-sat değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by kartopu Yazıyı Oku
    burdan bir şey çıkmaz ama eskiden lotlar dotche citi ve garantide topluydu...

6. 26 haziran 22 temmuz arası takas değişimi . y t d
    esas malı satış gelen aracı kurumdan alarak kendilerini gizliyorlar en çok işlem yapan aracı kurumları takip edip incelemek lazım
    biz kendimizi akıllı zannederiz ama bunlar şeytana pabucu ters giydirirler damdan atı çalıp nalını ters çakarlar hayvan nın sadece dama geldiğini gösterir çıktığı izlerini göstermez . evin içine kapıdan göstererek girmezler bacadan girer kimse görmez evin içinde olduğunu
    yatırım tavsiyesi değildir

7. en çok işlem yapan 20 aracı kurum nekadar işlem yapmış ne kadar alışta ne kadar satışta niye bu kadar işlem yapıyorlar aldığını sattığını gizlemek için .
    yatırım tavsiyesi değildir

Sayfa 164/398 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •