Arkadaşlar buyrun gerçek yatırımcıysanız üşenmeyin şikayetinizi yapın, ben yaptım 1 dakika bile sürmedi.
https://www.turkiye.gov.tr/spk-sikayet-ihbar
Arkadaşlar buyrun gerçek yatırımcıysanız üşenmeyin şikayetinizi yapın, ben yaptım 1 dakika bile sürmedi.
https://www.turkiye.gov.tr/spk-sikayet-ihbar
Ne yani şimdi adamın biri hissesini sattı ve alış kademeleri boş olduğu için devre kesti diye şikayet etmediğimiz zaman geeçel yatırımcı olmuyor muyuz? Usulsüz bir işlem varsa zaten spk tespit eder yaptırımını yapar. Sürekli şikayet edelim de şikayet edelim. Gerçek yatırımcı böyle forumda sürekli konuşmak yerine güvendiği şirkete yatırımını yapar ve yatırımının getiri sağlamasını bekler.
sen yenisin belli sanada öğreirler borsayı merak etme
sen önce günlerdir yaptığı hareketi canlı izle takasları izle sonra yorum yap
amaç orda hisse satmak değil bir alt kademeye yazsa zaten satın alınır adam aşağıyı tarıyor ve çıkmasın diyede üst kademeye lot yığıyor
bi siz biliyorsunuz borsayı yatırımı beklemeyi
3 senedir bu hissedeyim daha dün gelmişsin yatırım yaptıysan bekle diyorsun hadi ordannn
degerli spek kardeşimiz otobana çıkınca kaza yaparım diye korkusundan tekrar çıkmaz yollara giriyor..:yes:
ZIR-DELİ Y.T.D
Neden bu kadar agresifsin anlamıyorum.
Ben yeni falan değilim 10 yıldır bu piyasada işlem yapıyorum. Ha bana birşey öğretecek olan varsa tabi ki öğrenmek isterim. Ama demek istediğim şı Yararlı paylaşımlar yapmak yerine son 3-4 sayfada yazdıklarına bak bi,sürekli şikayet..
Elbette herkes ister aldığı hissenin her gün yükselmesini ama bırak ne yaparlarsa yapsınlar. Şirket büyüdükçe,gelirleri arttıkça bu hisse fiyatına da er ya da geç yansıyacaktır.O yüzden eğer zaten amaçları korkutup sattırıp öyle yükseltmekse,o zaman kapatırız ekranı bekleriz.
Şöyle güçlü biri bu hisseye girsede bir götürse. Şuraya bak çocukların oyunları gibi kademeler 2 lot 5 lot.15 lot. vs ayıp.Sözüm ona iyi hisse karlı hisse.Demekki karlı olmak iyi hisse olmakta yetmiyor...Öz sermayesi bitmiş hisseler katlayarak kazandırırken bu hisse aylardır durduğu yerde...
teknik hikaye speğin patronun keyfi ne zaman derse
bir kaç gündür flamaydı bayraktı yukarı kırdı diye atlayanlara spek ders veriyor
ışığı gören geliyor misali flamayı gören geliyor güya yatırımcılar
bu kağıt 2 aydır yatayda 4 defa dip yapıp dönüyor hani çift dip yapıp dönerse giderdi kağıtlar bu niye gitmiyor
flamayı kırdı 2 gün üstünde kaldı niye uçup gitmedi
bizim şikayetimiz kağıdın gitmesi değil speğin yaptığı işlemler
bunların yaptığı lambalamayı ben yapayım tahtada bana 1 yıldan az ceza vermezler
geçenlerde bunlara kızıp birkaç lambalamada ben yaptım uyarı aldım devam edersen 6 ay işlem yasağı gelicek diye
günlük yaptıkları işlemlerin çoğu karşılıklı al gülüm ver gülüm sağ cep sol cep olayı onlarca şirketten hesapları olunca
ama inat sana lot yok elimdeki lotuda biliyorlar 11 den vermedim burdan hiç vermem bunlardan kazandığım parayla apartman dikecem boş duran arsama
Yer İmleri