Sayfa 858/999 İlkİlk ... 358758808848856857858859860868908958 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 6,857 - 6,864 arası.

Konu: Viop - XXI

1.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Hayırdır ne oluyor Alper ?
    Güya yunanlılarla çatışacakmışız da merkel engel olmuş. O sebepten çalkaladılar biraz.

2.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    B deyince aklima geldi.
    Bugün bir arkadasla sohpet ediyorduk.
    Bu sene borsada "b" ile baslayan hisselerden kar ettim, "s" ile baslayanlardan zarar ettim dedi.
    Bim varken zarar etmek ne mümkün.

3.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku

Eregli günlük grafik,

Lütfen yorum ve analizlerimi okurken; kağıdı sevmediğim ve trade etmediğim hususunu göz önünde bulundurunuz...

Teşekkür ederim.

4.  Alıntı Originally Posted by Kartalım10 Yazıyı Oku
    Sevgili dostum değerli verge dostumdan önce ereğli hakkında bir iki kelam etmek isterim naçizane.Teknik olarak büyük resim bize şunu söylüyor ben ereğli şu an ağır hastayım kısa vadede iyi olacağım yok ama ileride iyi olacağım su götürmez bir gerçek.Benim 9.18 de ciddi drencim vardı yakın zamanda 9.15 denedim geçemedim.Gerek aşağıdan gelirken gerekse yukardan dönerken beni 8.60 9.15 aralığında her kademeden sattılar hiç almadılar zaten son durumumdan bu görünüyor.Ben olurda 8.22 nin aşağısına inersem komaya girmem kaçınılmaz.Kısa süreli iyileşme belirtileri gösterebilirim lakin tam olarak iyileştiğimi 9.15 9.18 ciddi dirençlerim geçilince anlayacaksınız.
    Bol kazançlar esen kalın.
    Kartalim serçem doğanım [emoji23]
    Yorumlarin cok güzel.teşekkürler..

5.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Ereğli' nin bu kadar sert bir trend oluşturmasının sebeplerine gelince...

Aslında GARAN ile sebep aynı, sert ve bitmek bilmeyen yabancı satışı...

Yanlış hatırlıyorsam düzeltin lütfen ben ereğlinin yabancı takasının %85' lerde olduğunu hatırlıyorum...

Kağıt yabancıların piyasa yapıcılığındayken, daha soft trendler oluşturuyordu, öngörülebilirliği de daha yüksekti...

Yabancı oranı şu anda %57' lere düşmüş, adamlar bu kağıtta piyasa yapmaktan ziyade, bir yolunu bulup tüyme derdinde sanki...

Hele ki ereğli gibi BİST' in en sağlam temettü şirketlerinden birinde bu denli ısrarla satmaları, ben bir mantık bulamadım şahsen, hadi GARAN satarsın anlarım, elle tutulur bir temettüsü yok, spekülatif bir kağıt, ama ereğli bambaşka...

Ereğli' nin geçen seneki temettü verimi %15 civarındaydı, tabi o zaman faizler yüksekti, ama şu an mevduat faizinin %6-7' lerde süründüğü bir ortamda bu kağıt buralarda olmamalıydı...

Tabi bu yorum ve gözlemlerim an itibariyle oluşan fiili durumu açıklayabilir ancak, yarın rüzgar tersine dönerse, teknik göstergeler olumlu sinyaller vermeye başlarsa yabancı satışı falan benim için çok da önemli göstergeler değil...
    Yorumlarinizi değerlendireceğiz.
    Emeğine sağlık.[emoji106]

6. Yunanistan cuma günü bir günlük yas ilan etmiş. Puahhaahahha.

7.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Yorumlarinizi değerlendireceğiz.
    Emeğine sağlık.[emoji106]

Teşekkür ederim, faydası oluyorsa ne mutlu bana...

8.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Bim varken zarar etmek ne mümkün.
    Aynen öyle olmuş.

Sayfa 858/999 İlkİlk ... 358758808848856857858859860868908958 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •