Sayfa 475/802 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575 ... SonSon
Arama sonucu : 6410 madde; 3,793 - 3,800 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. hakikaten takas da bile fincan kulp var
    Tokezlemeyen halim olmaz, tecrübe edinmeyen hakim olmaz. Hadis-i Şerif.

2. Firma ile ilgili yanlış bilinenleri bir kere daha özetleyeyim:

1-Yıllık net kar 10 değil 3 mil.Bu yıl sonu da en fazla 4-5 mil getirir.(Faaliyet dışı gy menkul arsa artışı yıllık bir kere yapılır üretim-faaliyet karıyla ilişkilendirilmez)

2-Firma pandemi ile alakalı pozitif bir avantaja sahip değil.Ürettiği ara madde ÇAMAŞIR TOZ DETERJAN da kullanılan bir ürün sadece bir de kuyu sondaj işleminde kullanılan PAC adlı ürün.

3-Pandemi koşullarında çok çamaşır yıkanır derseniz (Sıvı deterjan daha yaygın bu arada) haklısınız.

4-Tahtada CİTİ de son 1 ayda biriken 450 bin lot gerçek yabancı değil Verusacıların yurtdışı hesaplarından alınıp yabancı takasına atılan mallar(Sadece tahmin)

5-Egeen gibi katma değeri yüksek ürün üretip yıllık 100 mil usd ciro yapan bir firmayla ACSEL i kıyaslamak abesle iştigal.

6-Bu tahta giderse uçuk kaçık fiyatlara temel verilerle yüksek karlılıkla değil operasyonla speküle edilerek olur anca.Spekülasyonun da analizi olmaz.Sığ ve düşük sermayeli olduğundan buna uygun dedik,bir miktar alıp atarsın kenara...hepsi o.

3. arkadas, giden kagitlari iyi incele bak..cogu bos teneke dunya kadar zarar yazmis ucmuslar..sadece birini yazayim..burc vana 2 tl ye almam...ayruca ege en bu kagidin 70 kati ile fiyatlanmis..bari birakin kagidi rahat...millet alacak verecek araci kurumlar nerden kazanacak.. arkadasin biride bu islemlerde sikayet edelim diyor..arkadas, bu borsanin sistemi boyle spk kendi bindigi dali kesermi..adam alacak ta verecekte, olmayan kagidi da satacak..kural boyle..ama birileri kural mural dinlemez alip goturuverir fezaya..sonrada arkadan bakmakta var..su anda borsada para kazanmak kolay gibi gozuksede rulet masasina benziyor, aslinda riskte cok..su durumda diger bos ve dolu olan hisselerle kiyaslandiginda bu hissenin henuz yolun basinda oldugu gozle goruluyor..borsa sabir isidir, ona buna mana bulmadan sessizce beklemek gerekir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by meho Yazıyı Oku
    arkadas, giden kagitlari iyi incele bak..cogu bos teneke dunya kadar zarar yazmis ucmuslar..sadece birini yazayim..burc vana 2 tl ye almam...ayruca ege en bu kagidin 70 kati ile fiyatlanmis..bari birakin kagidi rahat...millet alacak verecek araci kurumlar nerden kazanacak.. arkadasin biride bu islemlerde sikayet edelim diyor..arkadas, bu borsanin sistemi boyle spk kendi bindigi dali kesermi..adam alacak ta verecekte, olmayan kagidi da satacak..kural boyle..ama birileri kural mural dinlemez alip goturuverir fezaya..sonrada arkadan bakmakta var..su anda borsada para kazanmak kolay gibi gozuksede rulet masasina benziyor, aslinda riskte cok..su durumda diger bos ve dolu olan hisselerle kiyaslandiginda bu hissenin henuz yolun basinda oldugu gozle goruluyor..borsa sabir isidir, ona buna mana bulmadan sessizce beklemek gerekir.
    Dostum, Aynen katılıyorum sana. 10 numara yazı olmuş.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

5. biz o arsayı ya vertu yada verusadan aldık 5-7 milyon bi fiyata tam hatırlamıyorum

götürmek istesinler arsayı şu fiyata vertuya yada verusaya satmasınıda bilirler bunlar eski borsacı

mal alırsın dökmeye çalışırlar satarsın sattın diye düşer bunların hisse toplamasıda şirketleri gibi

bizim elimizdeki malla onların elindeki mal kıyaslanamaz bile kendileri bilir bekleme maliyeti en çok onlara zarar veriyor

yalnız zaman daralıyor gibi bir his var nedense, değişik ayak oyunları yapmaya başladılar çünkü

6.  Alıntı Originally Posted by Anatolien Yazıyı Oku
    Firma ile ilgili yanlış bilinenleri bir kere daha özetleyeyim:

1-Yıllık net kar 10 değil 3 mil.Bu yıl sonu da en fazla 4-5 mil getirir.(Faaliyet dışı gy menkul arsa artışı yıllık bir kere yapılır üretim-faaliyet karıyla ilişkilendirilmez)

2-Firma pandemi ile alakalı pozitif bir avantaja sahip değil.Ürettiği ara madde ÇAMAŞIR TOZ DETERJAN da kullanılan bir ürün sadece bir de kuyu sondaj işleminde kullanılan PAC adlı ürün.

3-Pandemi koşullarında çok çamaşır yıkanır derseniz (Sıvı deterjan daha yaygın bu arada) haklısınız.

4-Tahtada CİTİ de son 1 ayda biriken 450 bin lot gerçek yabancı değil Verusacıların yurtdışı hesaplarından alınıp yabancı takasına atılan mallar(Sadece tahmin)

5-Egeen gibi katma değeri yüksek ürün üretip yıllık 100 mil usd ciro yapan bir firmayla ACSEL i kıyaslamak abesle iştigal.

6-Bu tahta giderse uçuk kaçık fiyatlara temel verilerle yüksek karlılıkla değil operasyonla speküle edilerek olur anca.Spekülasyonun da analizi olmaz.Sığ ve düşük sermayeli olduğundan buna uygun dedik,bir miktar alıp atarsın kenara...hepsi o.
    Sayın Anatolien,
    Öncelikle verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederim.

Yatırım faaliyetlerinden gelen kar rakamı 2018 yılında da var 2019 yılında da,bu sahip olduğu gayrımenkullerin değerlemesi ise,doğrudan kasaya bir giriş olmasa bile özkaynak artışı sağlayan bir kalem değil mi? Bu da şirketin değerini arttıran bir kalem sonuçta.

Bu yıl sonu da daha fazla kar getireceğini yazmışsınız zaten,demekki siz de pandemi döneminde daha çok çamaşır yıkanacağına inanıyorsunuz bizim gibi:) biz de zaten bu yüzden aldık.

Egeenle kıyaslamayı kim yaptı acaba ben de merak ettim :)

Ayrıca verusacılar neden yurtdışı hesaplardan alıp citi takasına atıyor? Amaçları mal satmaksa twitterdan falan bi tane bol takipçili adama versinlee bi komisyon 3 günde siler süpürür ky.
    Ya da bir iki gün kağıdı yukarı çekip iştah kabartsınlar bak o zaman nasıl satılıyor malları,hem de daha yüksekten satmış olurlar.

Mesajınızda bu kadar olumsuz durum belirtmenize rağmen,hatta dalga geçerek çamaşır yıkama falan demenize rağmen,bu hissenin forumunu neden takip ediyorsunuz? Yoksa bizi mi düşünüyorsunuz?

Saygılar

7.  Alıntı Originally Posted by monderixu Yazıyı Oku
    Sayın Anatolien,
    Öncelikle verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederim.

Yatırım faaliyetlerinden gelen kar rakamı 2018 yılında da var 2019 yılında da,bu sahip olduğu gayrımenkullerin değerlemesi ise,doğrudan kasaya bir giriş olmasa bile özkaynak artışı sağlayan bir kalem değil mi? Bu da şirketin değerini arttıran bir kalem sonuçta.

Bu yıl sonu da daha fazla kar getireceğini yazmışsınız zaten,demekki siz de pandemi döneminde daha çok çamaşır yıkanacağına inanıyorsunuz bizim gibi:) biz de zaten bu yüzden aldık.

Egeenle kıyaslamayı kim yaptı acaba ben de merak ettim :)

Ayrıca verusacılar neden yurtdışı hesaplardan alıp citi takasına atıyor? Amaçları mal satmaksa twitterdan falan bi tane bol takipçili adama versinlee bi komisyon 3 günde siler süpürür ky.
    Ya da bir iki gün kağıdı yukarı çekip iştah kabartsınlar bak o zaman nasıl satılıyor malları,hem de daha yüksekten satmış olurlar.

Mesajınızda bu kadar olumsuz durum belirtmenize rağmen,hatta dalga geçerek çamaşır yıkama falan demenize rağmen,bu hissenin forumunu neden takip ediyorsunuz? Yoksa bizi mi düşünüyorsunuz?

Saygılar
    ...Sondan başlayayım,neden dalga geçeyim nasıl algıladınız bilmiyorum.Arsa konusu her yıl değerleme yaptırırsın sonuçta dağ başında bir yer değerlense ne olur? Satıp işletme sermayesi yapılırsa tabii ki bir anlamı olur somut olarak.Asıl bakılması gereken hasılattan ne kadar net kar üretiyor ona bakmalı.Extra değerli arsası olup satış sonrası epey değerlenen hisseler var tabi ama Acıpayam nedir ki?Gelişmeye açık limanı olan vs bir coğrafyada olsa neyse...

Neden forumu takip ediyorum sorusuna ne yanıt vereceğimi bilemedim valla.Özel izin mi alacağım.
    Hobi amaçlı yazıyorum gördüklerimi bildiklerimi siz engelleyin olmadı rahatsız olduysanız.
    Tahtada dönen dolaplar ilgimi çekiyor diyeyim filmin sonunu merak ediyor da olabilirim ne bileyim belki de çıkarım vardır.

Olasılıklar üzerinde duruyorum.Temel olarak ilgimi çekmiyor ama spekülatif yönü bazen cezbetmiyor değil beni))

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Temel olarak benim dikkatimi fazlasıyla çekiyor...8.xx fiyattan kaptırdığım malları makul yerden yerine koymak için umutsuzca bekliyorum...:oleyo:
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Sayfa 475/802 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •