DOW kımızı çizginin yaklaşık 200 puan üzerine atarak 27.005' ten kapattı...
Şortçular için son kale 27.300, orayı da kırarsa, bütün verileri tekrar bir gözden geçirmek lazım...
DOW kımızı çizginin yaklaşık 200 puan üzerine atarak 27.005' ten kapattı...
Şortçular için son kale 27.300, orayı da kırarsa, bütün verileri tekrar bir gözden geçirmek lazım...
DOW' da 26.500 - 27.300 bölgesi gerçekten sıkıntılı...
Bu bölgenin neredeyse üst sınırına dayandı, kafamda deli sorular...
Böylesi sıkıntılı bir bölgeyi geçmesi için illa ki bir havuç gerekli...
Acaba neyi gözden kaçırıyorum ???
Yoksa inanasım gelmiyor, ha benim inanıp inanmamam hiçbir şeyi değiştirmez, dediğim gibi buranın üzerine atarsa tüm verileri gözden geçirmek lazım...
Ben KY de short un çoğunlukta olduğununu sanmıyorum. Son zamanlarda kredili hatta bireysel kredi kullanıp borsaya gelen çok var ama bunların büyük çoğunluğu normal hisse senedi yatırımcısidir.
Viop da short takılan KY ler genelde tabiri caizse biraz kaşarlanmış (yanlış anlaşılmasın) biraz daha profesyonele bağlamış tipler.
Bunların oranı da bayaa düşüktür.
Pala eğer gerçekten long ise verir coşkuyu taşır endeksi 130 bine ve oradan malı gelen geçen herkesin kucağına bırakır
O esnada kimin löng kimin short olduğunun bir önemi yoktur.
Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz
Bir şeyi gözden kaçırmıyorsun.
Sadece onların bildiğini biz şu an bilmiyoruz.
Kırdırıp aşıyı bulduk mu derler , Trump ankette önde mi derler ? Binlerce bahane.
Yoksa direçten aşağı basıp hastalık arttı, sınırları kapatıyoruz mu derler...
Bunu öğreneceğiz.
Brend artıda, Altın ve madenler yükseliyor bir gözüm onlarda.
Ben tekniğe inanıyorum...
Tekniğe olan inancımın pekişmesi için mutlaka gözlemsel verilerle desteklenmesi gerekiyor...
Tekniği destekleyecek gözlemsel veriler yoksa, durup bakmayı yeğlerim...
Ama esas olan tekniktir, ve tekniğin gösterdiği yönün tersine asla işlem açmam...
Pala öyle bir psikoloji yarattı ki yarın 120.000 -120.300 civarında short açacak çok olacak gibi. Terste bırakıp hızlı yukarı sürerse çok can yakar.
Yer İmleri