Sayfa 874/999 İlkİlk ... 374774824864872873874875876884924974 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 6,985 - 6,992 arası.

Konu: Viop - XXI

1.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    hangi hissede yazıyor?
    [IMG][/IMG]

buyrun hocam sürekli denk geliyorum acaba buradakiler kendi yazılarını aynen kopyalayıp oradamı yazıyor diyordum sonra bu sürekli başka hesaplar tarafından yapılınca dikkatimi çekti.sanki kendi görüşüymüş gibi doğru veya yanlış görüşmüş gibi xu100 forumunda sürekli paylaşımlar yapılıyor. buradaki destek teknik nokları .

2. Aselsan' da hedefime yaklaşmak üzere...

34.50' den her türlü şort açarım...

3.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Aselsan' da hedefime yaklaşmak üzere...

34.50' den her türlü şort açarım...

Aselsan hedefime geldi, ama alımlar biraz sert...

Şimdilik izlemek daha iyi gibi...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
     Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    üstat ne kadar düşer ki daha ..
    öyle düşünmek lazım
    Yani, ama keşke 113 bine düştüğünde 5.67-5.68 de bunu düşünsem daha iyi olacaktı. Dipte ve tepede robot gibi hareket etmek gerek

Neyse yine telefonu bırakıp tatil moduna geçiyim. Şu bahçeyi bi çapalıyim hava serinken. Bol şanslar...
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Aselsan hedefime geldi, ama alımlar biraz sert...

Şimdilik izlemek daha iyi gibi...
    40-42 ye kadar yolu var gibi ekgyo ya benzetirse ekip 60 ı bile gösterirler varlık fonu ekibinin ilgilendiği herşey uçuyor ekgyo gusgr hatta bankalarla karşılaştırınca halkb vakbn
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by sahmeran Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]

buyrun hocam sürekli denk geliyorum acaba buradakiler kendi yazılarını aynen kopyalayıp oradamı yazıyor diyordum sonra bu sürekli başka hesaplar tarafından yapılınca dikkatimi çekti.sanki kendi görüşüymüş gibi doğru veya yanlış görüşmüş gibi xu100 forumunda sürekli paylaşımlar yapılıyor. buradaki destek teknik nokları .
    Yuh adama bak sahtekar düzenbaz adi ********

7. Kalın: Şirketlerimiz Libyanın yeniden inşa sürecine hazır

nerde bir beton işi olsa bizimkiler elinde tuzlukla koşuyor.

Alıntı Originally Posted by sahmeran Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]

aşağıdaki alıntıyı geçen bu forumda okumuştum muhtemelen bunu yazan ile aynı kişi diye umuyorum.

geçmiş yorumlarını inceledim buradaki teknik yorumları investingde paylaşmış. toy biri yaşı 40 olmadığı kesin.

aşağıdaki yorumu yazanı bulursak belki kim olduğu ortaya çıkar

Tekrar belirteyim ki PALA 121.500' ü geçmek istiyorsa masaya 1 Milyar TL' yi koyacak...Öyle kağıt çevirmelerle falan buraya kadar anca getirdi, bundan sonrası için fazlası gerek...O da CASH...Nakitin döndüremeyeceği gösterge yoktur...

Sayfa 874/999 İlkİlk ... 374774824864872873874875876884924974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •