Sayfa 922/1001 İlkİlk ... 422822872912920921922923924932972 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,369 - 7,376 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    arada sırada foruma girip okuyorum...

merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum..elinizdeki fonların kazanç yada kayıplarını günlük olarak neden takip ediyorsunuz?ya da paylaşıyorsunuz?
    Her gün sabah ilk işim bir nescafe eşliğinde, günlük getirilere bakıp excel tablolarıma dataları falan girmek .
    Günlük getiri bakmak keyifli geliyor bana.
    Yüzdeleri yazıyorum tarihi verilerimi falan güncelliyorum, çocuk gibi oynuyorum rakamlarla falan.. Yok haftalık ortalamalar, yok günlük sapmalar, bin çeşit şey hesaplıyorum. Rakamlar, sayılar, yüzdeler, grafikler falan takıntım biraz.
    Sonra viop trade'e başlıyorum
    Haftasonu çok sinirli oluyorum, ve sıkıntıdan patlıyorum çoğu zaman. Orada da netflix kurtarıyor.

2. gümüşcüler burda mı?

3. Gecen hafta MAC haftasıydı. Bu hafta da MPS'nin.

4.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    gümüşcüler burda mı?
    Burda
    Hawai’de tatildeyiz😂

Şaka bir yana 40 dolar bekleyenler var
    Bakalım ne olacak

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Gümüşçüler altına gidiyor gibi gibi...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

6.  Alıntı Originally Posted by PEMFIGUS Yazıyı Oku
    Slm, 3 ay ve fiyat 3,18 olmuş. %56. İyi gidiyoruz.
    Merhabalar, IAR yatırımımda 4. ay . 2,03 maliyet ve bugünkü değer 3,69. Fonun performansı %82 ..Oldukça güzel performans.. Portföyümün kendi yönettiğim kısmını da bu fona aktarmayı düşünmeye başladım. Yöneticilerine teşekkür ediyorum..

Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Her gün sabah ilk işim bir nescafe eşliğinde, günlük getirilere bakıp excel tablolarıma dataları falan girmek .
    Günlük getiri bakmak keyifli geliyor bana.
    Yüzdeleri yazıyorum tarihi verilerimi falan güncelliyorum, çocuk gibi oynuyorum rakamlarla falan.. Yok haftalık ortalamalar, yok günlük sapmalar, bin çeşit şey hesaplıyorum. Rakamlar, sayılar, yüzdeler, grafikler falan takıntım biraz.
    Sonra viop trade'e başlıyorum
    Haftasonu çok sinirli oluyorum, ve sıkıntıdan patlıyorum çoğu zaman. Orada da netflix kurtarıyor.
    güzel ifade üstad yeterki birşeylerle vakit geçirip mutlu olalım boş kalmayalım.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by PEMFIGUS Yazıyı Oku
    Merhabalar, IAR yatırımımda 4. ay . 2,03 maliyet ve bugünkü değer 3,69. Fonun performansı %82 ..Oldukça güzel performans.. Portföyümün kendi yönettiğim kısmını da bu fona aktarmayı düşünmeye başladım. Yöneticilerine teşekkür ediyorum..
    Fonu Tefas'a açsınlar, limit koysunlar.
    Bir zahmet iletiniz.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 922/1001 İlkİlk ... 422822872912920921922923924932972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •